Зітру пилюку з теми.
Перед другим етапом Чемпіонату країни з Кантрікросу, на який я був повен рішучості, влаштували собі тренувальний заїзд на одну годину в нас на Майорівці. Позмагатись приїхали також хлопаки з Франківська.
Ось тут зліпив ролик. Було круто і дуууже мокро.
Ну і рівно за тиждень, сам один, не піддавшись на жодні соплі всієї команди рушив на Закарпаття в Великий Березний де і проходив етап.
Так важко мені ще ніколи не було. 1,5 години + 1 коло +35 спеки і срібна медаль... всю гонку лідирував, але шляхом хитрих махінацій мене посунули на 2 місце :) ненавиджу бути другим )
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
Дякую Андрій! :)
Але відео і фото це з різних гонок. На відео - Чемпіонат України з Кантрікросу, а фото - Чемпіонат україни з Ендуро!
На кантріку 2 місце, Ендуро - 1-ше.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
Ітак їздимо ми й далі по змаганнях.
19-21 серпня відбівався 3 етап Чемпіонату України з Ендуро на Коломийщині та частково Косівщині.
Сама траса була дуже цікавою і не подібною на всі інші. Кілька кам"яних підйомів (по них проходили спецділянки проходження на час - принцип той же що і в Раллі), броди річок, грязеві ванни, підйоми на Вершини гір - не давали розслабитись... http://www.facebook.com/media/set/?set= ... eTheater=1
хто є на фесбуку - кілька фоток першого дня змагань. цікаво було :)