хоча....

||
\/
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це вже зміна моделі, так не робиAnGeL92 писав:саме краще то б було переробити 13 під старий передок, і вийшла б нова вісімка)))) але то ппц скільки роботи і грошей...
всмислі??? чому так не можна робити???T5-R писав:це вже зміна моделі, так не роби
не треба нервуватись))))) я ж кажу, шо батьки проти б/у іномарки, при тому шо я всім за... сенсу сперичатись з батьками просто нема... та й я собі просто дозволити неможу ше шось вимагати, просити... ітак, шо б не взяв, за 2-3 роки знищу, бо ше мале, дурнеApokalipsis писав:нач берещ заходиш на авторіа,ставиш свій бюджет, рік і маєш за ті гроші мільйони іномарок
придивлявся... звісно пропозиція заманлива капєц, машинка шикарна, але грошей реально вистарчить тільки на базову комплектацію... і хоч вона полюбе набагато краща за "люксову" 2113, то буде проста іномарка, на якій можна буде просто возити дупу...mikeng писав:п.с. придивись до нового хюндай акцент - дуже нормальний варіант...
таких за такі гроші - нема... найкраще що найшов, то опель астра G... решта під такий критерій попадають ланоси, шевроле авео, лачетті, фіат добло, сітроен берлінго, всі чері, джилі, і мінімашинки хюндай і10, сітроен с1 і т.п. ну і старий акцент, який мені вже проївся... то мамина службова, і хоч там вже 140тис. накатано, і до мотора ніяких претензій нема, (шо мене не дивує) ходова там розбивається досить швидко, рульова те саме, при тому шо машина переважно їздить тільки по рівному асфальту... і пластик в салоні просто дубовий, ... хоча ніби то і хороша машинка... але, так просто, для поріняння - форточка в задній дверці коштує - 350 грн, шо в ВАЗі за такі горші можна лобовуху і заднє скло поміняти+ здача лишиться..... люба і різна запчасть буде в разів 5 коштувати більше...mikeng писав:норм іно до 3-х років
всмислі??? що саме??? як на мене краще нову і все зробити самому, і бути впевненим в тому, шо всякі мелочі не будуть турбувати в подальшому...mikeng писав:або якшо вже так прешся від ВАЗів то бери шо хош 2109,2114,2113 - все воно одне, але вже після того як вилікували її "дитячі хвороби" - тобто теж до 3р
на нових іномарках втратиш ще більше. пропонуєш ніколи не купувати нових машин ?mikeng писав:Подумай про ряд речей
а) виїхавши з салона ти вже втратиш 10% вартості машини
б) перші роки вона скоро знецінитьс
нікуя не даю дупля,мати таку саму тачку, в якій наскільки я поняв ти знаєш кожен болтік,продати її.І купити таке саме корито,з набагато гіршої бляхи,яка за років 8 вже почне гнитиAnGeL92 писав: 2109 і 2113
на гарантії тобі якшо і погне то це хіба не гарантійний випадок ?AnGeL92 писав: І в пріорі як сказано вище - гне клапана....
якщо грошей не так шоб багато а машина розглядаэться так само як і вкладення грошей, то саме то і пропонуюvovka писав:на нових іномарках втратиш ще більше. пропонуєш ніколи не купувати нових машин ?
залежно яка машина, ми зараз говоримо впринципі про машини в яких ще є немалий запас по ресурсу, а не про старі гратиvovka писав:а іномарки реально дорожчі в обслузі
як ан мене то якийсь дивний аргумент - в моїй 1,3 теж гне клапана і шо з того? обслуговувати треба вчасно!AnGeL92 писав: І в пріорі як сказано вище - гне клапана....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей