Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що можна зробити з двигуном VW Golf 2 1.3 карб
- Lyubomyr
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
В мого батька Баркас з двигуном від другого Гольфа з об"ємом 1.3 карб, коробка баркасівська,тому там нічого робити.А щодо двигуна - тяне нормально, хоча тупуватий...Порадьте що можна зробити - не для драгу ясна річ, а так щоби вставляти на дорозі "крутіші" машинки, щоби в них очі вилазили :driving: Приблизну ціну, і де б це все прикупити???місця там не багато, але хочеться чогось...
:

- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Викінути це саме простіше, а людина питається що можна зробити. Нарахунок жакльорів то можна але ти невідчуєш сильний приріст. А распрєдвал якись покруче вот тут задумайся, дешевий і приростний тюнінг :) я коли собі поміняв распрєдвал то відчув, що машинка набагато краще стала розганятись.lizun писав:Lyubomyr писав:не для драгу ясна річ![]()
викинути тазік і купити Хонду.
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
1.3 гіблий варіант.....але можна від гольфа 3 1.6, є такий з переднім розташуванням випускного колектора, поставити голову, але він був моноінжекторний, але то фігня можна поставити карб.
Відповідно дальше, иожна там шліфанути в голові канали і облегшити клапана.... вот і всьо.
Тюнінгових валів на той мотор нема
:
Відповідно дальше, иожна там шліфанути в голові канали і облегшити клапана.... вот і всьо.
Тюнінгових валів на той мотор нема

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
нагадаю що це не Гольф, а Баркас з Гольфівський двигуном!!!Це не ми придумали, це в останні роки випуску 1989-1991 поліцензії ставили на Баркас...там на головці навіть лейби VW немає...Місця там "голяк"(див фото) + коробка під 1.3.Двигун нормальний не пам"ятаю скільки км,аде батько масло міняє вчасно і лиє нормальне(не економить).Dj kvass писав:1.3 гіблий варіант.....але можна від гольфа 3 1.6,
я написав що розгляну любі пропозиції... :mad:21043 SW писав:І треба врахувати, що запчастини на ВВ будуть не дешеві.
вмене в гаражі ще 2 двигуна Гольфовських 1.3 лежить, на них я хотів поексперементувати.....$ не все зразу - поступово...21043 SW писав:Зроби нормальну капіталку і вже має нормально їхати.
Хочу вижати максимум з цієї машини - обмеження в "підкапотному" просторі...!!!! :evil:
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
в мене був гольф з таким мотором і карбом Pierburg 2Е. Я нічого не тюнінгував а просто поміняв бензонасос, купив на шроті карб інший, перебрали його повністю, замінили всякі прокладки і т.п.
з електрики всьо помінялось - бігунок і кришка трамбльора, дроти дорогі NGK поставили і свічки. А ше заливав тільки 95 бензу в нього.
в результаті машинка була досить живою - на першій до 50 крутилась на другій до 80, на третій до 120 і на 4 до 160.
по місту ідеальна машина - розхід 8 літрів і достатній ривок.
по трасі розхід 6 літрів і можливість хорошого прискорення в діапазоні до 120. далі машина роганяється помало.
такий результат є цілком прийнятним для повсякденної їзди. головна певага того моторору шо він гарно крутиться.
шодо тюнінгу то я багато взнавав про це питання і найбільше шо можна зняти з 1.3 то десь 100 конів. доробка голови впуску і випуску. але падає ресурс сильно і прийдеться на 98 бензі їздити. кароче не дуже підходить для повсякденного використання.
істина в тому всьому одна - або міняй мотор або мирись з тим шо є і доведи його до ідеального стану.
з електрики всьо помінялось - бігунок і кришка трамбльора, дроти дорогі NGK поставили і свічки. А ше заливав тільки 95 бензу в нього.
в результаті машинка була досить живою - на першій до 50 крутилась на другій до 80, на третій до 120 і на 4 до 160.
по місту ідеальна машина - розхід 8 літрів і достатній ривок.
по трасі розхід 6 літрів і можливість хорошого прискорення в діапазоні до 120. далі машина роганяється помало.
такий результат є цілком прийнятним для повсякденної їзди. головна певага того моторору шо він гарно крутиться.
шодо тюнінгу то я багато взнавав про це питання і найбільше шо можна зняти з 1.3 то десь 100 конів. доробка голови впуску і випуску. але падає ресурс сильно і прийдеться на 98 бензі їздити. кароче не дуже підходить для повсякденного використання.
істина в тому всьому одна - або міняй мотор або мирись з тим шо є і доведи його до ідеального стану.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
1600 кг,а мій viewtopic.php?t=3187Fly писав: Смисл розганяти двіжок в мікроавтобусі?! Розгін двіжка = більшій витраті палива! Вагу врахуй...
1300кг з 3х циліндровим 2х тактним двигуном - 1000 см кубічних...по області літає...батько на ньому у Львові теж часто вишиває...
CAT
що розуміти під
???CAT писав:доведи його до ідеального стану
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей