чим не стосується нас?Thug писав:законопроект предлагает отменить техосмотр для всех частных легковушек

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чим не стосується нас?Thug писав:законопроект предлагает отменить техосмотр для всех частных легковушек
ти непоняв власну ж цитатуThug писав: ТО для нас не буде, але буде технічний контроль
це все стосується всіх крім легкових приватних.Thug писав:Остальные машины должны пройти технический контроль. Он заключается в проверке системы тормозного и рулевого управления, внешних световых приборов, пневматических шин и колес, светопропускания стекла, газобаллонного оборудования, других элементов, которые непосредственно касаются безопасности движения и охраны окружающей среды.
хіба в серпні 2012 рокуПетро писав:а ти провір
віддати за авто 500 баксів, а через тиждень власник скаже нафіг більше тобі не довіряю то моя машина.z@k писав:От я знайшов машину собі за 500 баксів до кінця тижня хочу її купити що мені робити з документами ???
Переоформлення мені винесе ще долларів так 600 (переоформляти брєд)
z@k писав:Народ можете свої жигулі поспалювати
+1pikach00 писав:Стоп... Довіреність просто буде НЕ ОБОВ*ЯЗКОВОЮ. А так при бажання зробиш собі генералку. Не бачу проблеми.
а ви хоч уявляєте скільки тоді буде коштувати цивілка 1го типуDemyan писав:На скільки мені відомо тепер все буде залежати від страхового поліса, якщо він має той тип де всі можуть їздити - то даєш любому чуваки він сідає і їде з паспортом. Якщо тільки я вписаний - то ніхто не зможе їздити, тільки я. В принципі все логічно і правильно...як то не дивно
http://autonews.autoua.net/ukraina/posl ... odit-.htmlПосле отмены техосмотра его нужно будет проходить в другом месте и в разы дороже
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей