трохи краща тут фотка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатухи - Слалом\Дріфт
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
lizun
ми про своє... не знаєте ..не були свідками .. не цікавтесь!! :evil: pikach00
те саме.. ми з Костом зрозуміли про шо йде мова
Бдля всі всюди свого носа пхають...от галичина
:twisted:
Kost
ми про своє... не знаєте ..не були свідками .. не цікавтесь!! :evil: pikach00
те саме.. ми з Костом зрозуміли про шо йде мова
Бдля всі всюди свого носа пхають...от галичина
:twisted:
Kost
та гоню я ...ти ж знаєш про шо малося на увазі! ..Тоді поганяли..подріфтували на славу..Kost писав:че за предьяви
я ж нічо не намутив )
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ти щось путаєш :lol: були б свідками то й цікавитись не треба.. все й так було б ясно :lol:VAVAN писав:не були свідками .. не цікавтесь
не галичина а форум. хто що хоче те й пише.VAVAN писав:Бдля всі всюди свого носа пхають...от галичина
без сумнівів. разом бабку чуть не ... зачепилиVAVAN писав:ми з Костом зрозуміли про шо йде мова
шучю
-
В брюховичах площадка погана.
Я катаюсь на напівпустому паркінгу для вантажівок.
Площадка десь метрів 200 на 500
Там собсно літом дріфт і автокрос, а зимою те що ви називаєте слалом.
І взагалі якщо б вам це було дійсно потрібно, ви б скидалися і орендували якусь хорошу площадку, а не валяли дурака на дорогах та невеличких галявинках.
Мені ось треба я і маю де кататися.
PS
А в місті взагалі нема де кататися. Хіба що на паркінгах метро та ін супермаркетів...
Я катаюсь на напівпустому паркінгу для вантажівок.
Площадка десь метрів 200 на 500
Там собсно літом дріфт і автокрос, а зимою те що ви називаєте слалом.
І взагалі якщо б вам це було дійсно потрібно, ви б скидалися і орендували якусь хорошу площадку, а не валяли дурака на дорогах та невеличких галявинках.
Мені ось треба я і маю де кататися.
PS
А в місті взагалі нема де кататися. Хіба що на паркінгах метро та ін супермаркетів...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Koya
Підкажи краще куда заїхати і покататися в своє задоволення. Кажеш дріфтом хворий - покажи пацанам клас, хай не кричать. Сам біля Арсену кожен вечір катаюсь почуть-чуть, там зараз асфальт з тонким слоєм льда РІВНЕСЕНЬКИЙ, така краса... Хтось казав шо передній привід не можна в боковий занос поставити - приїзжайте подивитесь, всю площадку так можна проїхатись.
Just be
Чо кричиш, дріфтер :)
Підкажи краще куда заїхати і покататися в своє задоволення. Кажеш дріфтом хворий - покажи пацанам клас, хай не кричать. Сам біля Арсену кожен вечір катаюсь почуть-чуть, там зараз асфальт з тонким слоєм льда РІВНЕСЕНЬКИЙ, така краса... Хтось казав шо передній привід не можна в боковий занос поставити - приїзжайте подивитесь, всю площадку так можна проїхатись.
Just be
Чо кричиш, дріфтер :)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
-
Питання перше - ви тут згодні платити за нормальне місце де кататись реально можна ? Якщо організувати 20чоловік то буде по 15уо в місяць приблизно, може меньше, більше - точно меньше, покатанки в суботу та неділю.
Якщо цікавить реально - можно на цю неділю домовитись та поїхати подивитись. Якщо не цікавить - тоді забули, про що говорили.
2 Babak
Я колись дав конкретні поради. З того часу нічого не помінялось.
2 Just be
Сьогодні я запропонував ще раз. Якщо не зробити висновки що все це потрібно підіймати на вищий рівень - воно все так і залишиться ще на декілька років.
Якщо цікавить реально - можно на цю неділю домовитись та поїхати подивитись. Якщо не цікавить - тоді забули, про що говорили.
2 Babak
Я колись дав конкретні поради. З того часу нічого не помінялось.
2 Just be
Сьогодні я запропонував ще раз. Якщо не зробити висновки що все це потрібно підіймати на вищий рівень - воно все так і залишиться ще на декілька років.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей