Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
-
- Ім'я:/
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Доречі фотки з ДТП на ВВ знайшов у знайомого в контакті :)
-
- Ім'я:Олександр
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
Хлопаки, я сьогодні був в лікарні в цього хлопця !!!! То мій товарищ, і він мені п...ти не буде. Той тіп на 10-ці перед ним сіганув наліво ні з того ні з сього. На дорозі нікого не було, моц ще з попереднього світлофору перший поїхав, і перед, і ззаду, ні з боку нього нікого не було, так шо 10-ка його просто провтикав. Моц їхав на зелене з швидк. 60-70 км (то 50-ка Хонда) він навіть не встиг зреагувати. Так шо.... Хлопака покоцаний незле, але СЛАВА БОГУ - живий !!! А той поц вчора прийшов в лікарню, подивився шо він живий і попер, ні тобі "може ліки якісь треба" чи ще щось !!!!
- weber
AlexZef, шо тіпосу на ладі буде? 

-
Це вирішить суд. "Да здравствует советский суд, самый гуманный..." :)
-
Orrrk писав:Romko писав:Thug, проходив біля місця ДТП - таке враження шо мотик чесав прямо в сторону ЛАЗу, на який сигнал світлофора х.з.., а 10ка -повертала на тролейбусну...
Саме так і було 10-ка повертала наліво на тролейбусну тільки тоді коли включилось зелене а мот обігнав всіх шо їхали до лазу через сплошну і ввалив 10-ку.
А на рахунок обгону через 2-ну сплошну, так там не було кого обганяти !!!!!
-
Упс, не туда скинув ))))))))))))
- Thug
запитай у нього, навіщо було їхати практично по подвійній суцільній роздільній смузі. Тобто не по середині лівої смуги, а майже по зустрічній. Їхав би за ладою - такої фігні б не сталося. Дик нє, один лось не дивлячись у дзеркала різко повернув, другий вважає, що якщо у нього два колеса, то можна лізти в кожну дірку. Реально тішусь, що він живий. Але яке їхало таке здибало.AlexZef писав:Той тіп на 10-ці перед ним сіганув наліво ні з того ні з сього. На дорозі нікого не було, моц ще з попереднього світлофору перший поїхав, і перед, і ззаду, ні з боку нього нікого не було, так шо 10-ка його просто провтикав. Моц їхав на зелене з швидк. 60-70 км (то 50-ка Хонда) він навіть не встиг зреагувати
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Фото ДТП на Пасічній:

Хз коли то точно і як то сталось, фотки стиряв з Фольц-клубу.
Хто в курсах?

Хз коли то точно і як то сталось, фотки стиряв з Фольц-клубу.
Хто в курсах?
Sad, but true.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
BOXER, ніфіга собі...
я вчора пізно вечером їду по лівій смузі,вертаюсь додому і якраз на повороті бачу купа каміння., щось валяється...не поняв шо до чого, але зрозумів що хтось завалив 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
бачив то за пару хвилин як сталось, таке враження що просто забув повернути...більше ніяких учасників крім стовпа не було!
Денис Автозапчастини
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Ещё раз не по теме, дам карточки всем кто участвует !!!
Обсуждение в других темах, здесь ФОТО !!!
Обсуждение в других темах, здесь ФОТО !!!
- Karabas Barabas
- Ім'я:Karabas Barabas
- Номер:228
- Контактна інформація:
друже.. лось напевне ти, якщо так впевнено пишеш свої фантазії видаючи їх за правду.Thug писав:запитай у нього, навіщо було їхати практично по подвійній суцільній роздільній смузі. Тобто не по середині лівої смуги, а майже по зустрічній. Їхав би за ладою - такої фігні б не сталося. Дик нє, один лось не дивлячись у дзеркала різко повернув, другий вважає, що якщо у нього два колеса, то можна лізти в кожну дірку. Реально тішусь, що він живий. Але яке їхало таке здибало.
Я їхав в сторону ЛАЗу, швидкість була десь 60-65, коли я виїхав десь на середину перехрестя, водій 10тки, який рухався мені на зустріч, без включеного повороту різко повернув наліво. Зреагувати я на жаль не встиг.
Життя врятував мені шолом. Чудом не зламав жодної кістки, і не пошкодив внутрішніх органів. Обійшлося лише струсом мозку, забоями живота ,грудей, купою синців, та обдертими ногами і руками які були без захисту. Сьогодні мене виписали з лікарні доліковуватись вдома.
P.S. Хочу сказати єдине -НІКОЛИ БЕЗ ШОЛОМА не сідайте на 2 колеса!!!! Ліпше жити!!!! ..чим як ідіот залишити мізки на асфальті
Freude ist das was uns bewegt. Freude ist BMW
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Karabas Barabas, тримайся, виздоровляй!
добре, шо все так закінчилось. олень на ВАЗі шо? шо ДАІ?

Sad, but true.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
BOXER,
Ось так, зі слів охоронця прилеглої території, все було. Ще він казав, що стовп новий без роботи 600 у/є вартує, і колесо від шохи, яке лежало на протилежній стороні вул. Пасічної і яке хотів оповідач нажити собі, якась редиска скомуніздила в ході розборок... печально, одначе...
Пи.Си. Шкет почав городити, що за кермом він не був, а спав ззаду з Бобіком. За кермом типу був його кент, якого він не здасть...
То всьо випускний винуватий. Як розповів очевидець, за кермом був випускник школи, 16 років поцик. Поки його папік розвозив гостей пікніка по домах бусом, той взяв у дєда шоху, і посунув. В машині був сам із Тузіком. Так сі стало, що, Богу дякувати, при здійснення обгону кинувся на него стовп, а не бензовоз, який їхав у протилежному напрямку. винуватець ДТП втік, але вернувся за Тузіком. Витягнув Бобіка з авто і кинувся тікати на Пирогівку, але був затриманий небайдужими, і під білі рученькт доставлений до місця трафунку. Мав побиту руку і голова боліла. Тут і ДПС прибула, і 101, і папік. Після недовгої розмови у патрульній машині був доправлений каретою швидкої допомоги у невідомому напрямку.ю ДПС та інші залишалися на Пасічній аж до сутінок.BOXER писав:Фото ДТП на Пасічній:
Ось так, зі слів охоронця прилеглої території, все було. Ще він казав, що стовп новий без роботи 600 у/є вартує, і колесо від шохи, яке лежало на протилежній стороні вул. Пасічної і яке хотів оповідач нажити собі, якась редиска скомуніздила в ході розборок... печально, одначе...
Пи.Си. Шкет почав городити, що за кермом він не був, а спав ззаду з Бобіком. За кермом типу був його кент, якого він не здасть...
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Karabas Barabas
- Ім'я:Karabas Barabas
- Номер:228
- Контактна інформація:
Водій 10тки був у лікарні в день ДТП, розказував мені про то що я "вискочив" за маршрутки і тд. Сказав зайду завтра так і по сьогоднішній день, навіть допомоги не запропонувавBOXER писав:Karabas Barabas, тримайся, виздоровляй!добре, шо все так закінчилось. олень на ВАЗі шо? шо ДАІ?

ДАЇшники теж в лікарню не приїзджали

Востаннє редагувалось Пон, 30 травня 2011, 16:53 користувачем Karabas Barabas, всього редагувалось 1 раз.
Freude ist das was uns bewegt. Freude ist BMW
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Karabas Barabas, з поверненням і виздоровлюванням!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей