Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
І знову я левовод.
cdrom
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:
Re: І знову я левовод.

Повідомлення cdrom » П'ят, 27 травня 2011, 09:01

profan писав:перекуп і машини він знаходить ВСІ биті
не всі перекупи так мутять, дехто просто шукає машину по хорошій ціні в іншій області, і приганяє в свою область, причому шукає таке авто, яке не важко продати (популярні марки) і робить то регулярно. І йому немає змісту тратити час щоб шпаклювати, малювати і т.д. Знаю таких
A goal without a plan is just a wish

profan
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 0

Повідомлення profan » П'ят, 27 травня 2011, 09:10

cdrom писав:
profan писав:перекуп і машини він знаходить ВСІ биті
не всі перекупи так мутять, дехто просто шукає машину по хорошій ціні в іншій області, і приганяє в свою область, причому шукає таке авто, яке не важко продати (популярні марки) і робить то регулярно. І йому немає змісту тратити час щоб шпаклювати, малювати і т.д. Знаю таких
і ця область переважно Київська :happy , повність з тобою згідний що не всі такі! :beer

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 27 травня 2011, 09:15

profan, тут з тобою погоджуюсь

хоча сам вважаю, що можна брати н перекупне проблемненьке авто і устраняти; але знати треба про всі проблеми!
в мене в бімері були по ходові нюанси, поторгувався, проїздив ше 20 тишь і поремонтував - нюансів ноль

але перекупи то і не так погано теж, бо моя Шкода бивша була вдарена не мною, але не бита сильно, потім була перефарбована, народ стрємався пздц, шугався ппц, хоча там моторець і ходова були ідеальними(!!!). Зато перекуп забрав моментально. Машина на базарі простояла 15 хвилин. Він приборчиком по лако-фарбовому пройшовся, глянув, зійшлись на ціні - і всьо!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 27 травня 2011, 10:33

profan писав:Значить в моєму під'їзді проживає такий пацанчик-перекуп і машини він знаходить ВСІ биті
я десь писав, шо вони продають небиті машини?
BOXER писав:На ціну треба дивитись і на машину. Якшо перекуп пропонує за середньоринковою ціною нормальну машину
от шо я написав. а биті продають і не перекупи, сам з тим стикався, неодноразово.
Sad, but true.

profan

Повідомлення profan » П'ят, 27 травня 2011, 11:29

BOXER писав:
profan писав:Значить в моєму під'їзді проживає такий пацанчик-перекуп і машини він знаходить ВСІ биті
шо ти за даун? :boxed :|
я десь писав, шо вони продають небиті машини?
BOXER писав:На ціну треба дивитись і на машину. Якшо перекуп пропонує за середньоринковою ціною нормальну машину
от шо я написав. а биті продають і не перекупи, сам з тим стикався, неодноразово.
слухай фраєр ти фільтруй що пишеш, домовились?

GaGaRIN
Подякували: 2 рази

Повідомлення GaGaRIN » П'ят, 27 травня 2011, 13:00

Чую зараз модери роздадуть бонуси... :D Темка про Жопе 307 а ви тут роздули про чесність перекупів... :| profan що стосується твого сусіда то не всі такі як він... В мене товариш їздить в Київ, щукає там ідеальні машини по такій ціні щоб заробити 400-500 зелених і приганяє сюди, а потім в Франік на базар... Бере тільки добрі машини щоб вони не зависали... А по друге я ж не прошу вислати машину мені Новою поштою :D , є така приказка: "Бачили очі що купували...", в Криму теж ІЛТА є, і брати машину в любому випадку чи то в Криму чи то в Києві я буду тільки після повної діагностики, з сервісною книжкою і.т.п...

profan

Повідомлення profan » П'ят, 27 травня 2011, 13:26

GaGaRIN писав:Чую зараз модери роздадуть бонуси... :D Темка про Жопе 307 а ви тут роздули про чесність перекупів... :| profan що стосується твого сусіда то не всі такі як він... В мене товариш їздить в Київ, щукає там ідеальні машини по такій ціні щоб заробити 400-500 зелених і приганяє сюди, а потім в Франік на базар... Бере тільки добрі машини щоб вони не зависали... А по друге я ж не прошу вислати машину мені Новою поштою :D , є така приказка: "Бачили очі що купували...", в Криму теж ІЛТА є, і брати машину в любому випадку чи то в Криму чи то в Києві я буду тільки після повної діагностики, з сервісною книжкою і.т.п...
Нехай автор звичайно вибачить мене за офф, просто дехто включив 'режим Бога', а автор писав на початку що не робив діагностику у львівській Ілті так як могло бути схвачено, можливо прислухайся?

puzzo

Повідомлення puzzo » П'ят, 27 травня 2011, 17:43

:shock :shock :shock
Флудім здесь
viewtopic.php?f=31&t=23804

puzzo

Повідомлення puzzo » Сер, 21 вересня 2011, 19:02

Авто не пішло. Сьогодні було продане. Вітаю нових власників. Тепер шукаєцця бус пасажир Т5 або Віто в новій буді.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей