той захист він назад поставив вже?
треба собі поміркувати над тим...
тре метал...болгарку маю...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ні...наразі в мене в багажнику обоє....його віддаю завтра..а мій ще зо тиждень полежить..так що мож під"їхати глянути...але болгарков ту фіг шо зробишhrdrive писав:crush, тобто передні не підходять?
той захист він назад поставив вже?
треба собі поміркувати над тим...
тре метал...болгарку маю...
товщина захисту яка якщо не секретcrush писав:досить важке бо з грубого металу.
одним сварщиком не обійдеться....там в посадочних місцях металеві втулки... .так що токаря також тре тянутиПетро писав:hrdrive, Найди толкового сварщика,купи кусок металу і він тобі вмгне і зробить не гірше від оригіналу,але ТОЛКОВОГО
большой-большой секретvladumur писав:товщина захисту яка якщо не секрет
ну то хапай зразок в оренду і вйоhrdrive писав:crush, імхо, при наявності матеріалу і зразка або креслення, можна зробити самому. а сфарщик під боком живе, прихватить ті втулки. в мого Діда на господарстві ше не таке знайдеш
crush писав:бо 4й 6к вартує ....але вроді мій ще живий був..надіюсь до наступної заміни походить
120к...в нашихумовах 80-90 ресурс ремня...відповідно роліки мають не менше ходити..ну на вигляд він ще порядно живийBOXER писав:а який ресурс в нього?
ставляться від іншої машини..в моєму випадку від 407купе....можеш зробити..якщо взнаєш від чого підходитьcat-yellow писав:crush, і як воно робиться, щоб були розсіювальні? я на Бумері таке зможу зробити?
ну в мене точно не йде...в мене струйного типу...а в тебе все можливо...пострестайл всежтаки.....біжи дивися...відпишешсяhrdrive писав:а в нас хіба воно таке не йде з заводу? ти памятаєш мої пісялки? мені здається шо вони так само розсіюють як і твої тепереішні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей