щоб в тебе передні не блимали при натисканні на педаль гальмаandy_m писав: для чого тут діод?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
щоб в тебе передні не блимали при натисканні на педаль гальмаandy_m писав: для чого тут діод?
сегодня Тоха навел марафет - завтра на мойку и выложу фото!hrdrive писав:antik, фото оптики в студію!
це як запопіжник щоб не спалити машинуandy_m писав:zelja, для чого тут діод? шо він мутить?
Це взагальному я намалював , я ж казав шо потрібно розраховувати опір....вовка писав:Я в цій схемі бачу тільки один резистор то тільки на 3 диода?
hrdrive писав:фото оптики в студію
AnGeL92 писав:особисто я вставляв діоди
Maniak716 писав:з кнопками зробив простіше - взяв прозорі кольорові плівки, ті що на обкладинки курсових студенти беруть, і замість стандартного зеленого світофільтра впихнув, а насиченість кольору підбирав потрібною кількістю плівок
Мій варіант добрий тим, що все робиться швидко і дуууууже дешево, але ...AnGeL92 писав:білн, розумно!!!! ато я так добий вечір просидів з паяльником...
Треба не китайський а оригінальний прикурювач тодітам буде оранжевий пластик а з ним уже легше)Maniak716 писав: прикурювач на 2109
якраз цей зелений, що на фото і є оригінал :)Orrrk писав:Треба не китайський а оригінальний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей