до чого тут шкода і чому вона стрьомна?profan писав:От не буду я наприклад їздити на стромних шкодах
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І знову я левовод.
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Sad, but true.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: І знову я левовод.
+1BOXER писав:до чого тут шкода і чому вона стрьомна?
автор цих слів
сказав, як в воду пернув! сам мабуть не поняв, шо сказав...profan писав:на стромних шкодах
але думаю, що
profan писав:в такі авто
profan писав:дуже класна автівка, шукаю собі 307
і при тому не хотіти нічого і нікого ні слухати, ні бачити, щоб так от безапеляційно сказатиprofan писав:потрібно просто влюбитись
profan писав:стромних шкодах
-
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 0
слово ВАГ і Шкода паралелі замічаєш? ну тому, що більш стрьомніші за всі шкоди ну хіба що Х6,BOXER писав:до чого тут шкода і чому вона стрьомна?profan писав:От не буду я наприклад їздити на стромних шкодах

- cat-yellow
puzzo, з вигляду гарна машинка! аби тебе тішила і возила гарно!
- cat-yellow
друже, не хочу флудити в чудій темі, але тобі там кипяточку на голову ніхто не пролив випадково? чи може на сонці перегрівся або неділя ше не закінчилась?profan писав:слово ВАГ і Шкода паралелі замічаєш? ну тому, що більш стрьомніші за всі шкоди ну хіба що Х6,BOXER писав:до чого тут шкода і чому вона стрьомна?profan писав:От не буду я наприклад їздити на стромних шкодахога? (про фламастери спорити не будемо)..
більшої безглуздості давно не читав, чесслово
-
не суди про людей по собі, ОК?сказав, як в воду пернув! сам мабуть не поняв, шо сказав...
- cat-yellow
не мели дурниць, то і судити не буду!profan писав:не суди про людей по собі, ОК?сказав, як в воду пернув! сам мабуть не поняв, шо сказав...
- BOXER
замічаю. ВАГ - група, яка виробляє надзвичайно надійні автомобілі, які є оптимальними по вигляду, ціні і функціоналу.profan писав:слово ВАГ і Шкода паралелі замічаєш?
а, тепер ясно, Кульпарківська не тут, ти помилився адресоюprofan писав:ну тому, що більш стрьомніші за всі шкоди ну хіба що Х6,

Sad, but true.
-
я тобі не друг, і взагалі тебе не зачіпав, так що остинь і проходь мимо..cat-yellow писав:друже, не хочу флудити в чудій темі, але тобі там кипяточку на голову ніхто не пролив випадково? чи може на сонці перегрівся або неділя ше не закінчилась?profan писав:слово ВАГ і Шкода паралелі замічаєш? ну тому, що більш стрьомніші за всі шкоди ну хіба що Х6,BOXER писав:до чого тут шкода і чому вона стрьомна?profan писав:От не буду я наприклад їздити на стромних шкодахога? (про фламастери спорити не будемо)..
більшої безглуздості давно не читав, чесслово
-
перехід на особистість-що по цьому кажуть правила форуму, АУ модери! Аргументи закінчились?а, тепер ясно, Кульпарківська не тут, ти помилився адресою
- puzzo
- Дякував (ла): 0
Ніфігасебе нафлудили
Попрошу не сприймати мої слова як аксіому на рах ВАГУ та ПСА.
Мав досвід користування б.у. пижа 406 в кузові універсал з двигуном 2,0ХДІ. За 2,5 роки проблем не було взагалі, крім заміни пластмасовик стоєк стабілізації по ціні коло 200 грн. за пару, розхід, комфорт, комплектація давала фору багатьом автівкам німецьких брендів в аналогічній ціновій категорії. Віддав товаришу-ярому фанату БМВ-їздить два роки-тільки масло+дрібниці по ходовій.
Я на сьогодняшній день користуюсь народним німецьким авто 2008 р.в. з салону. За 85к пробігу-ПОВНА
заміна гальмівної системи (гідро+електро)-30 к гривень, ремонт КП-біля 5к, підшипники ступиць. Всьо мінялось по гарантії :) Причому сервісменеджери з Алексу сказали-це НОРМА
Робіть висновки....Але всеж відчуття від їзди на Фольці і ПИже. Небо і земля. Отакє..

Попрошу не сприймати мої слова як аксіому на рах ВАГУ та ПСА.
Мав досвід користування б.у. пижа 406 в кузові універсал з двигуном 2,0ХДІ. За 2,5 роки проблем не було взагалі, крім заміни пластмасовик стоєк стабілізації по ціні коло 200 грн. за пару, розхід, комфорт, комплектація давала фору багатьом автівкам німецьких брендів в аналогічній ціновій категорії. Віддав товаришу-ярому фанату БМВ-їздить два роки-тільки масло+дрібниці по ходовій.
Я на сьогодняшній день користуюсь народним німецьким авто 2008 р.в. з салону. За 85к пробігу-ПОВНА

Робіть висновки....Але всеж відчуття від їзди на Фольці і ПИже. Небо і земля. Отакє..
- GaGaRIN
- Подякували: 2 рази
cdrom писав:вже тут один збирався таку купувати
cdrom З чого ти взяв що я передумав?cdrom писав:так ти і Sluva його відговорили![]()

-
а ти катався на 307-мому SW до того як прийняв рішення що береш остаточно? а щодо даного пижа будеш всліпу їхати за ним в красноперекопськ? май на увазі що продає його перекуп, а від них можна багато чого чекати..GaGaRIN писав:cdrom писав:вже тут один збирався таку купувати
cdrom З чого ти взяв що я передумав?cdrom писав:так ти і Sluva його відговорили![]()
Те що мене намагалися відрадити то одне, але я далі впевнено шукаю 307 SW
, як тільки продаю Канго зразу беру Пижика...
Можливо цього...
![]()
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
GaGaRIN, сорі, так подумав, ти писав писати
ну візьмеш шось - пиши

A goal without a plan is just a wish
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
я мав на увазі перестав писатиcdrom писав:писав писати
A goal without a plan is just a wish
- GaGaRIN
profan, так, вже катався :) Тому і вирішив. По тому пижику я в курсі шо то перекуп, їх на Авторіа зи километр видно
от тому і стрьомно трохи пхнути в таку дорогу за ним...
Думаю наразі і підшуковую варіанти, завтра походу моє кенгурятко забирають... 

- BOXER
Ну і шо шо перекуп? На ціну треба дивитись і на машину. Якшо перекуп пропонує за середньоринковою ціною нормальну машину, то шо відмовлятись, бо то перекуп?

Sad, but true.
- cat-yellow
шось мені здається, шо перекупи откровєнного гавна тоже на перепродаж брати не будуть
-
слухай от тобі лиш би попизд щотчик повідомленнями накрутити, ти хоч колись мав справу з перекупами? взяти тільки історію з Аутлендером pikachy000 (вроді так) якого він продав як геморойне авто перекупам, а вони в свою чергі продають як цукерочку! Це звичайно не до всіх відноситься, але д о 80% так точно.BOXER писав:Ну і шо шо перекуп? На ціну треба дивитись і на машину. Якшо перекуп пропонує за середньоринковою ціною нормальну машину, то шо відмовлятись, бо то перекуп?![]()
-
Значить в моєму під'їзді проживає такий пацанчик-перекуп і машини він знаходить ВСІ биті (не так щоб в хлам, просто коцнуті або ржаві) ставить зразу стальні диски ковпаки, легкосплави на продаж, потім машина пропадає з поля зору і за півтора тижня - вуаля і ніяких ржавчин ні потертостей ні слідів битості, машина наполірована і сяє як у кота (ну самі знаєте що..). питаю його чому ти всіх їх рихнуєш-малюєш, пояснює, що народу подавай цукерочку, щоб 'небита немальована' (c)авторіа. навіть якщо авто в технічному плані ідеальне. А справді хороші авто розлітаються як гарячі пиріжки і як правило дуже рідко доїжають на базар.. отакеcat-yellow писав:шось мені здається, шо перекупи откровєнного гавна тоже на перепродаж брати не будуть
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей