Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Тільки що на В. Великого біля світлофору той що від марселя ближчий в сторону Лазу, синя 10 чи 12 заїхала під якусь вантажівку
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
gribkoff777 писав:Breaker, +100500.Особливо харятьб ті, що обганяютьвсіх і вся, порушуючи ПДР по всім статтям, і через пару км. стають, чи посрати, чи пожерти
бачив місяця 2 назад таку дев"ятку - всіз обігнала, чуть не всиралась, коли обганяла, а потім за кілометра 2-3 зупинилась в Мостах на кемпінгу :)
gribkoff777 писав:посрати, чи пожерти
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
адреналін полізcat-yellow писав:всіз обігнала, чуть не всиралась, коли обганяла, а потім за кілометра 2-3 зупинилась в Мостах на кемпінгу gribkoff777 написав:посрати, чи пожерти

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Orrrk, пів-години тому вона вже їхала по Трускавкецькій в сторону Стрийської. Капот в багажнику, ліва сторона морди - в какаху, номера ззаду нема - видно вилучили. В машині 2 чудака.
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Breaker
gribkoff777, номер може зняв, бо планує продавати
- gribkoff777
- Контактна інформація:
-
- Ім'я:Ростік
Ex-lovelas писав:Привіт всім від Львівського Авео клубу.Петро писав:Їхав недавно по Гамаліївці то там авео і 99 йокнулись-99 в рові,авео на зустрічній,фіг зна як то на двохрядці таке зробили
на рахунок ДТП про яке написано в цитаті. В ДТП попав член нашого клубу (на червоній авео). Винуватцем ДТП - Маруняк Василь Григорович начальник чергової частини міліції міста
Самі розумієте яка ситуація складається.. і кого будуть робити винним у ДТП. Після ДТП пройшов тиждень, друг в лікарні. За цілий тиждень ніхто ні з прокуратури ні з сторони Маруняка ні разу не зателефонував і не поцікавився станом здоров*я потерпілого. Тобто винуватець морозиться.
Тому велике прохання, якшо хтось знайде свідків, або може бути свідком у даній справі відпишіться будь-ласка!! Потрібно надати резонансу даній ситуації. Щоб наша доблесна міліція не спустила все на тормоза.
-
- Ім'я:Ростік
В тому ДТП якраз і був винен водій Авео, такшо йому тепер можна просто поспівчувати!!!Авео виїзджало з Окковської заправки і хотіло повернути в сторону Львова, а мусара на 99-й собі просто їхали в сторону Гамаліївки і вїхали прямо в дверьку водія авео, після того Авео розвернуло, а 99-та зїхала в рів.Ну переду там майже не було:), а пасажири обидвох машин просто дивом вижили! Ну в 99-й я так поняв везли якогось начальника, а після ДТП він лежав весь в крові і майже не рухався, але жити буде!ros162 писав:Привіт всім від Львівського Авео клубу.
на рахунок ДТП про яке написано в цитаті. В ДТП попав член нашого клубу (на червоній авео). Винуватцем ДТП - Маруняк Василь Григорович начальник чергової частини міліції міста
Самі розумієте яка ситуація складається.. і кого будуть робити винним у ДТП. Після ДТП пройшов тиждень, друг в лікарні. За цілий тиждень ніхто ні з прокуратури ні з сторони Маруняка ні разу не зателефонував і не поцікавився станом здоров*я потерпілого. Тобто винуватець морозиться.
Тому велике прохання, якшо хтось знайде свідків, або може бути свідком у даній справі відпишіться будь-ласка!! Потрібно надати резонансу даній ситуації. Щоб наша доблесна міліція не спустила все на тормоза.
- gribkoff777
- Контактна інформація:
ros162, відео з камер спостереження АЗС ОККО мало б розставити всі точки над Ё.
Хочеш миру - готуй Parabellum
-
- Ім'я:Толік
-
ros162, http://aveo.com.ua/smf/index.php?topic=154623.0 переглянеш фото і тоді будеш казати хто правий хто не правий... там є місце для розвороту? і з заправки він не міг виїхати і зразу повернути на львів, тому що розворот знаходиться на метрів 100 -150 нижче по дорозі... а то шо мєнт був бухим і відказаввся від експертизи і швидкість в нього була дуже порядною що наводить на цікаві висновки.
Востаннє редагувалось Сер, 25 травня 2011, 09:09 користувачем Ex-lovelas, всього редагувалось 1 раз.
-
gribkoff777, на окко стояли фури 20-ти тонки які закрили камери...
- Thug
Щойно. Перехрестя Володимира Великого-Тролейбусна. ВАЗ 2110 (здається), повертаючи з ВВ з боку Стрийської на Тролейбусну не пропустив мотоцикліста, котрий їхав у напрямку автозаводу.
Швидка, міліція, побита лада, в какаху побитий мотоцикл. Швидка, здається уже інкуди не поспішає
Швидка, міліція, побита лада, в какаху побитий мотоцикл. Швидка, здається уже інкуди не поспішає

- Breaker
подивився фотки ДТП з авео... там реально важко визначити хто неправий. Якщо подумати логічно, то для чого авео розверталось (я просто не знаю яка там обстановка на дорозі)? Мається на увазі їхавши по трасі для чого розвертатись? Це ще територія міста чи то вже по трасі було?
-
Breaker, це Гамаліївка.. населений пункт. якшо він розвертався чи робив поворот значить йому потрібно було це робити.. В любому випадку в цьому місці дозволено це робити. Можливо там натсупне місце для розвороту через 5 чи 10км. Любий з нас якщо йому потрібно булоб то розвертавсяб саме там.
- Breaker
Ex-lovelas, та я не спорю. Просто получається задача вияснити чи авео розверталось (тоді 99 винна), чи авео виїжало з заправки (тоді авео винне). А щоб розібратись треба розглядати варіанти і думати логічно. Тому і питаю що там і чи там хоч хтось розвертається. Якщо авео розверталось, то було б більше шансів шо 99-та ввалила йому в зад, нє?
- Thug

Судячи з цієї фотки, найреальніше виглядає, що 99 їхала в лівій смузі, а авео повертало ліворуч із виїзду, що видно з проавого боку, або розверталося із правої смуги.
те, що там є розворот/поворот ще не означає, що не треба пропускати інші машини
99 почала гальмувати у своїй смузі і ввалила авео в бік, що зводить майже на нуль невинуватість авео. Це ж не в зад авео догнали, а в бік. Очевидний наслідок ненадання переваги в русі
ІМХО.
- Thug
Breaker, подивися уважно ту фотку і на гальмівний слід 99. Навіть якщо авео роверталося, то щоб отримати такий удар в бік воно мало б це робити з правої смуги. З правої смуги повертати наліво! Поки що обидві версії не на користь авеоBreaker писав:[Просто получається задача вияснити чи авео розверталось (тоді 99 винна)
- Thug
а оце все на їхньому форумі - то ващє...
по-друге, наслідки на щастя там зовсім не від удару на швидкості 120-140 км/год. Максимум - 50-60.
Не видно початку гальмівного сліду - може він дійсно швидко летів, але явно встиг погасити швидкість, бо інакше там було б повно трупів.
Але якщо вважати, що ми маємо в кадрі майже повний гальмівний слід - довжиною метрів 10 на око - то 99 їхала не швидше 80-100 км/год
Але швидкість не є причиною. Так, це порушення (без підтвердження, до речі), але виглядає, що причина ДТП - не надання переваги у русі.
Пацики, я не маю підстав любити мєнтів. Але поки що складається враження, що ви перевалюєте з хворої голови на здорову.
по-перше, винуватця визначає суд, а не форумні писаки.Винуватцем ДТП є начальник чергової частини ГУ МВСУ у Львівській області підполковник міліції Василь Мариняк (ліворуч на фото) який на службовому авто (із синіми міліцейськими номерами) на швидкості близько 120-140 км. год. (за попередніми даними) влетів в машину Roy1
по-друге, наслідки на щастя там зовсім не від удару на швидкості 120-140 км/год. Максимум - 50-60.
Не видно початку гальмівного сліду - може він дійсно швидко летів, але явно встиг погасити швидкість, бо інакше там було б повно трупів.
Але якщо вважати, що ми маємо в кадрі майже повний гальмівний слід - довжиною метрів 10 на око - то 99 їхала не швидше 80-100 км/год
Але швидкість не є причиною. Так, це порушення (без підтвердження, до речі), але виглядає, що причина ДТП - не надання переваги у русі.
Пацики, я не маю підстав любити мєнтів. Але поки що складається враження, що ви перевалюєте з хворої голови на здорову.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
як на мене то трасеологічна експертиза покаже все.
Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей