У Львові перекинувся автомобіль: одна людина загинула, троє – травмовані
21 травня о 23.30 год. у Львові на вул. Стрийській, 294 водій автомобіля «Пежо-605», житель міста Львова, скоїв наїзд на перешкоду (бордюрний камінь), унаслідок чого автомобіль перекинувся.
У результаті цієї автопригоди транспортний засіб отримав технічні пошкодження, а водій автомобіля – тілесні ушкодження. У нього – закрита черепно-мозкова травма, забійна рана тім’яної ділянки голови справа. Його госпіталізували у нейрохірургічне відділення лікарні міста Львова.
Окрім водія, у салоні автомобіля перебувало троє жінок-пасажирів, одна з яких загинула, а дві інші – отримали травми.
Так, на місці аварії загинула 28-річна дружина водія. У 26-річної жительки міста Львова – струс головного мозку, забійні рани тім’яної ділянки голови справа, а у 42-річної жительки Коломийського району Івано-Франківської області – забійні садна лобної ділянки голови справа.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- Thug
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
От що було на Стрийській
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
Я чув як він влупився в квартирі на 9 поверсі біля вопака, тормозив макс 0.5с потім удар такий шо піпец, ще думав піду гляну що там бо якраз збирався виходити але потім забув, а зря.RomkoZem писав:порядно гнав напевно щоб такий бордюр і світлофор знести
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Ім'я:Толік
Привіт всім від Львівського Авео клубу.Петро писав:Їхав недавно по Гамаліївці то там авео і 99 йокнулись-99 в рові,авео на зустрічній,фіг зна як то на двохрядці таке зробили
на рахунок ДТП про яке написано в цитаті. В ДТП попав член нашого клубу (на червоній авео). Винуватцем ДТП - Маруняк Василь Григорович начальник чергової частини міліції міста
Самі розумієте яка ситуація складається.. і кого будуть робити винним у ДТП. Після ДТП пройшов тиждень, друг в лікарні. За цілий тиждень ніхто ні з прокуратури ні з сторони Маруняка ні разу не зателефонував і не поцікавився станом здоров*я потерпілого. Тобто винуватець морозиться.
Тому велике прохання, якшо хтось знайде свідків, або може бути свідком у даній справі відпишіться будь-ласка!! Потрібно надати резонансу даній ситуації. Щоб наша доблесна міліція не спустила все на тормоза.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Ex-lovelas, я б на вашому місці писав би заяву в прокуратуру з проханням взяти справу під свій контроль у звязку їз побоюванням зловживання службовим становищем справжнього винуватця. але це потрібно писати вже, потім буде пізно.
Свідки фтопку, або знайомі в прокуратурі або ніяк. перевірено, свідкам навіть дзвонити не будуть
Свідки фтопку, або знайомі в прокуратурі або ніяк. перевірено, свідкам навіть дзвонити не будуть

Машина не жінка , помилок не пробачає
-
Jarevych, цією справою якраз і займається прокуратура, тому що учасником ДТП є міліціонер. Але справу ще не порушили. тягнуть до останього 

- Breaker
Ex-lovelas, а як хоч то ДТП трапилось?
-
Breaker, важко пояснити.. потрібно намалювати...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Ex-lovelas, то шо нею прокуратура займається то понятно, але чи в правильному напрямку? ну я пораду дав, а ти як си хош.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- sergey
- Контактна інформація:
Значить так, я тоже попав в таку ситуацію, але я правий на всі 100% був.Але вони тягли, пройшло три місяці і всьо, його визнали винним і всьо.Гроші віддав, але права лишилися в нього.Ex-lovelas писав:цією справою якраз і займається прокуратура, тому що учасником ДТП є міліціонер. Але справу ще не порушили. тягнуть до останього
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Ex-lovelas, А як то сталось,бо я як їхав то прозрів аж

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
йох...шо ся робе. Я в щоці скільки всього трапилось. Завтра їду на маршрутці на роботу. Реально вражений
А повалений світлофор, що на вул.Стрийській я також зауважив в неділю зранку. Зрозумів , що було фатальне ДТП від побачених залишків події

А повалений світлофор, що на вул.Стрийській я також зауважив в неділю зранку. Зрозумів , що було фатальне ДТП від побачених залишків події

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Сьогодні десь коло обіду між селами Велика Вільшаниця і Червоне Золочівського району якась машина збила чоловіка. Труп валявся при дорозі в траві. Стояла Октавія А5. дайці і 2 жигульки, хто з тих 4 скоїв наїзд невияснив 

-
Петро, там трошки нижче заправки... приблизно через 150м... є переривчаста лінія.. колєга стояв там з включеним поворотом.. пропускав зустрічні автомобілі, хотів зробити розворот... а мєнтна 99-тій на всіх парах заїхав в його передню дверку і залетів в кувєт.. авео розвернуло практично за 300градусів.
Ось такато фігня.
Ось такато фігня.

- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
хто щось чув вчора про жахливе дтп біля Бірок, на об"їзній дорозі - Кіа та Мерс123....
- Thug
yurec13,
Унаслідок «лобового» зіткнення автомобілів загинуло два водії. Ще одна людина – у реанімації
23 травня о 7.20 год. на об’їзній дорозі міста Львова між селами Підрясне та Бірки Яворівського району відбулося «лобове» зіткнення двох автомобілів, унаслідок якого двоє водіїв загинуло, а пасажир одного із автомобілів потрапив у реанімацію.
Як встановили співробітники ДАІ, зіткнення відбулося між автомобілем «КІА», яким керував 25-річний житель Львова, та автомобілем «Мерседес-123» під керуванням 32-річного львів’янина.
Від отриманих травм водії обох автомобілів загинули на місці аварії. Крім того, у цій ДТП травмовано пасажира автомобіля «Мерседес-123», 31-річного жителя Львова. Його із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому лівого стегна госпіталізовано у реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
там видимість хороша, дорога широка, як вони так умудрилися, можливо хтось на обгон пішов....
- Breaker
я взагалі дивуюсь, коли їду по трасі, якто ДТП не трапляються кожних 10кілометрів. У нас всі їздять і обганяють як хочутьyurec13 писав:там видимість хороша, дорога широка, як вони так умудрилися, можливо хтось на обгон пішов....
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Breaker, +100500.Особливо харятьб ті, що обганяютьвсіх і вся, порушуючи ПДР по всім статтям, і через пару км. стають, чи посрати, чи пожерти 

Хочеш миру - готуй Parabellum
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей