Це типу якщо я міняю ідентифікаційний код, то хіба треба всі мед.довідки міняти?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та я теж рік їздив на старому ТО, але суть - що якщо захоче то достане і доказати неможливо буде в суді.NCRPI писав:Брєд не брєд, але завжди пишу те що перевірив на собі або був свідком тієї чи іншої ситуації...........
ти змінив номерний знак авто - а це "ідентифікатор" автомобіля, так само як ПІБ. Якщо твоє авто або людина в розшуку - то ідентифікують саме по номерам або ПІБ, а не по марці ФВ Т5 :)BOXER писав:ок, слідуємо твоїй аналогії: я ж не змінив назву/марку автомобіля?
Ну от ти і відповів на своє питання - звісно, що у всіх довідках в яких є ідентифікаційний код ти мусиш поміняти - чи це довідка від стоматолога (якщо такі є :) чи трудовий договір чи депозит в банку чи страховка.... Тут змінився номер ТЗ який є обовязковим параметром в талоні ТО - а отже міняти необхідно.BOXER писав:Це типу якщо я міняю ідентифікаційний код, то хіба треба всі мед.довідки міняти?
Demyan писав:Ну от ти і відповів на своє питання - звісно, що у всіх довідках в яких є ідентифікаційний код ти мусиш поміняти - чи це довідка від стоматолога
правильно - тому треба цю графу забрати просто, але для чого - якщо на цьому можна додаткову копійку заробити.BOXER писав:змінюється власник, але тех.стан не змінюється. та я закони не пишу, але факт є фактом - дане питання не є однозначним, особливо коли одні дайці кажуть одне, а інші зовсім інше.будем вважати, шо мені фартило. шоб всім так фартило
але якщо йти вищо сказаною логікою то яка різниця де проходить ТО . справний автомобіль він і в африці справний.Taras LL писав:Абсолютно згідний, що заміна талона ТО має здійснюватись якщо машина з іншої області
або попробуй домовитись, щоб лишили ті самі номерні знаки. тоді в талоні ТО всі дані будуть співпадати.Taras LL писав:Так що прийдеться проходити...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей