Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на таких машинах в більшості великі пробіги.трошки страшнувато брати дизель з великим пробігом.Двигун хоч від БМВ а мозги опелівськіSpeedo писав:на дизеля починаються від 6-6,5 тик. у.о.)
Там також стоїть "бортовий компутор" в базі, як на інжекторних (який вказує пробіг, середню швидкість, середню витрату пального і т.п.)?rybkaandrew писав:rybkaandrew
Speedo писав:Там також стоїть "бортовий компутор" в базі, як на інжекторних (який вказує пробіг, середню швидкість, середню витрату пального і т.п.)?rybkaandrew писав:rybkaandrew
Де є шроти по таких машинах?
luav писав:Якщо ви не готові вкладати в машину по 200-300 доларів щомісяця
Вашому апарату скільки?5-8 років.А омегам по 13-15(якщо ми говоримо про 96-98 роки).Чи ви думаєте,що в такому віці машини не ламаються?Мені одні колеса цього місяця вийшли майже 700 доларів.Звичайно,що це не кожен місяць,але якщо розбити на рік,то десь така сума і вийде.Особливо в перший рік володіння,коли ви будете розбиратись з косяками попередніх власників.А в машинах такого віку їх буде предостатньо.Я не лякаю,а кажу те,до чого людина має бути готоваNick_ писав:luav писав:Якщо ви не готові вкладати в машину по 200-300 доларів щомісяця
Вау! Що ж там такого треба робити щомісяця щоб були такі капіталовкладення? Я думав мій апарат дорогий в обслузі, а тут таке...
Ігор!Давайте будемо об"єктивними:у вас машина свіжіша на 2-3 роки.Це перше.Ну і друге:хіба у вас зараз немає речей,які необхідно зробити по машині?Все впирається в гроші,інакше ви це давно вже зробили.Ну і багато вирішує перфекціонізм власника.В мене теж можна було купу речей не робити по машині,але моя робота довзоляє мені це робити,витрачаючи більше 200-300 доларів на місяць.Ну і для справки:скільки грошей ви витратили на свою машину за останні 2-3 місяці?zelja писав:luav, ну не говори блін 200-300 доларів ... то має бути корч!? бо моя так не сосе гроші....! Є певні ремонти які так коштують але не так часто.....
Не бачу взагалі ніякого сенсу у них щось купувати.Асортимент слабенький,а ціни луплять нереальні.На тому ж опель-клубі є купа продавців з адекватними цінамиVexler писав:Speedo, opel-shrot.lviv.ua
luav писав:які необхідно зробити по машині
Якщо логічно подуматиluav писав:витрачаючи більше 200-300 доларів на місяць
вато було купити нову машину і не вкладати тих 200 -300 дол. і получати ще більший кайф ніж від омегиluav писав:але моя робота довзоляє мені
1 колеса + диски = 3200 / 2000luav писав:2-3 місяці
згідний сума може бути і більша але ти говориш так ніби це буде завжди.... прокормив машинку ну і ве вона їздить без проблем там десь колись щось поміняв/відремонтував за потребою.....luav писав: перший рік
угукажуть, в тому каталізаторі платини трохи є
Підписуюсь під кожним словом. Причому марка машини значення немає. Має значення "тяга до досконалості" власника та його фінансові можливості. А витрати 200-300 ує в місяць (якщо порахувати середньорічні видатки на утримання та ремонт авто ) нормальні для машини старше 10 роківluav писав:хіба у вас зараз немає речей,які необхідно зробити по машині?Все впирається в гроші,інакше ви це давно вже зробили.Ну і багато вирішує перфекціонізм власника.В мене теж можна було купу речей не робити по машині,але моя робота довзоляє мені це робити,витрачаючи більше 200-300 доларів на місяць.Ну і для справки:скільки грошей ви витратили на свою машину за останні 2-3 місяці?
ну чудес не буває.всі хочуть взяти автомобіль бізнес-класу за 6-8 тисяч=ціна ланоса і їздити,нічого не роблячи.Так не буває.Опель новий є не ідеалом надійності.Що вже говорити про 13-15 річні авто?Та й які авто в такому віці не ломляться?Ауді-бмв надійніші,але й дорожчі.Взагалі, "опель омега-это философия,которая основана на нищете владельца и желании иметь роскошь за копейки".За свою ціну в таких роках у омеги конкурентів немає.Але не треба чекати чудес,що на 15-річній машині ви будете тільки їздити і масло мінятиKritik писав:luav, zelja,
поки я не почитав на опель форумі тему "хто скільки витрачє на утримання свого авто"
це ппц
з підівіскою в мене все ОК!!! бо багато чого переміняв минулого рокуluav писав:Машину з розбитою підвіскою
в мене мотор не димить і як я вже в своїй темі писав в мене він масла бере на 1 тис 100-150 мл.luav писав:димлячим мотором
і зчеплення я поміняв минулого рокуluav писав:вбитим зчепленням
і гума новаluav писав:лисою гумою
може приїхати і подивитися на скільки іржаваluav писав:іржава вхлам
ну так але але я ж не буду купляти нові диски і резину кожних 2-3 місяці,перетоновувати. Так само і з запчастинами.Цей ціновий діапазон підходить під корч 94-96 років та хоча і 99 років є ще ті корчі.... Але 94 рік по дефолту убіті.........Тому і там набагато більше проблем зустрічається = більше вкладення грошей ..... Не спорю з часом і наші драндулєти застаріють і будуть сосати набагато більше грошей із наших гаманців бо появляться нові проблеми чи вилізуть старі косяки.... Але якщо доглядати за машинов,берегти її то я думаю буде на багато менший діапазон ремонтів.... 200-300 дол. Більше підходить під 3ох місячнийц діапазон... і то не завжди... Може бути менше може бути більше.... Це треба брати середнє арифметичне витрат наприклад за рік,два і звісно стан машини.....luav писав:Ось і маєте в середньому 250-300 доларів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей