тоді і я +1! а про яку заправку мова йде?Vusiko писав:4 карточки, пиво всеодно пацани вже ставлять

та по-любому... куда дінемосьgribkoff777 писав:хрін з ними, з цінами, як їздили, так і будем їздити!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоді і я +1! а про яку заправку мова йде?Vusiko писав:4 карточки, пиво всеодно пацани вже ставлять
та по-любому... куда дінемосьgribkoff777 писав:хрін з ними, з цінами, як їздили, так і будем їздити!
а які знижки? скільки %?Денис писав:На Лукойлi знижки з 00:00 до 6:00
Ні тільки одна наразі. Там був Смайл дотого де продавали бензин з порошкаweber писав:cat-yellow, навпроти Скрині. Там була якась лєвакова, тепер її купив Лукойл. Може ще якась...?!
знижка 50 коп. на літрі. я вважаю це великий плюс. стою заправляюся по 10.00 а через дорогу смердюче око :) 10.49 ппц.BOXER писав:а які знижки? скільки %?
оу, круто! на все паливо?Святослав писав:знижка 50 коп. на літрі
а шо він подешевшав ? на днях по 11.70 заливав.veresen писав:39літрів х 11.40грн
Тиждня 2 тому заливав. Якщо подорожчав, то вигоди ніякої не бачу тоді, хібащо в очистній профілактиці ДВС і системи подачі пального.vovka писав:на днях по 11.70 заливав.
Нема підстав сумніватись у твоїх словах. Але, зрозумій правильно - важко віриться.veresen писав:А я зараз в роздумах. Я тут один експеремент провів.
ЛукОїл (А-95): залив 38літрів х 10грн = 380грн і проїхав я на тому 420 км отже виходить що витрачаю я 90 коп на 1 км.
Шелл (ві-павер): 39літрів х 11.40грн = 444.6грн, проїхав 510 км отже виходить 87 коп на 1 км.
навіть в одній мережі заправок на різних колонках поняття "до відстрілу" може розрізнятися на кілька літрів.veresen писав:A1, Так, до відстрілу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей