Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дай бабла, куплю собі мерса і мені до кінця життя його вистарчить. Хоча про теперішню свою машину сказати щось сильно погане, не можу, присутні дитячі хвороби, які я вилікував і мотаю кілометри, замінюючи розхідники.pikach00 писав:Мене взагалі постійно дивують люди які купляють вази і китайців... Це ж просто жесть
Не знаю яка там ляпота, але в тому ж сенсі чи авео першої генерації приємніше їхати ніж в 9-ці. В мене після 10хвилинної їзди з дому на роботу в таксі вазівських моделей голова починає боліти. Тарабанить практично все.cat-yellow писав: а потім ляпота.
та це по-любому. але нові пріори чи калини тихіші і перші роки "зібраніші" і в салоні, і по ходовій...pikach00 писав:приємніше їхати ніж в 9-ці.
Це вже вічний закон для автоваза на презентаціях:)scorpion писав:"Закон підлості" діє...
гоночная Гранта получит 200-сильный турбомотор объемом 1,6 литра, который будет агрегатироваться в паре с пятиступенчатой секвентальной трансмиссией, обеспечивая ускорение с нуля до сотни за 5,8 секунды
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей