в темну пору добу ліва фара обов"язково має працювати. в правій може габарит горіти, а ліва обов"язково. давно пам"ятаю це, може ше від тоді, коли правила вчив 10 років назадLEgEnDA писав:а чим це ти порушуєш ПДР?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в темну пору добу ліва фара обов"язково має працювати. в правій може габарит горіти, а ліва обов"язково. давно пам"ятаю це, може ше від тоді, коли правила вчив 10 років назадLEgEnDA писав:а чим це ти порушуєш ПДР?
hrdrive, забити болт!hrdrive писав:шо мені зараз робити
цікаво на які підставі? ато шось не дуже правдоподібно.Петро писав: забирати права і машину на штрафплощадку
треба було казати з заводу і всьо, хай перевіряють, подають офіційні запити, роблять експертизи... розвод на лоха, ІМХОПетро писав:Jarevych, мене вже так пиняли і казали за прямоток,я тупо відповів в мене так з заводу,я тіки приварив насадку ulter,яка троха гудить,хоч там цілий баняк задній прямоточний
мені [цензура],хай зупинить той главний мєнт Слобода і в очі хай скажеJarevych писав:треба було казати з заводу і всьо, хай перевіряють, подають офіційні запити, роблять експертизи... розвод на лоха, ІМХО
паходу той самий тип но ЛьвівськийVexler писав:Orrrk, то часом не той Даєць з нашої раші був, який хабарів не бере??
вже раз четвертий в активних вигулькує. ?Orrrk писав: паходу той самий тип но Львівський
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість