Я так розумію, що з 00.00 і до 06.00 год, є якісь знижки, і через це карта з 00.00 і до 06.00 не діє, а в остальний час нею можна користуватись."Ввиду сниженых цен с 00,00 до 06,00", "карта переваг" в ето время не обслужываетса."

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я так розумію, що з 00.00 і до 06.00 год, є якісь знижки, і через це карта з 00.00 і до 06.00 не діє, а в остальний час нею можна користуватись."Ввиду сниженых цен с 00,00 до 06,00", "карта переваг" в ето время не обслужываетса."
я аналогічно зрозумів, залишилось щоб хтось заїхав на заправку і розпитався в оператораMorozov писав:Я так розумію, що з 00.00 і до 06.00 год, є якісь знижки, і через це карта з 00.00 і до 06.00 не діє, а в остальний час нею можна користуватись.
Щодня, з 12 до 6 ночі на Лукойлі зменшують ціну.weber писав:Я тепер поняв як в 3:00 я заправився на Лукойлі по 10.00 грн.
Спасіба, КЕПIgor_Lviv писав:Саме тоді, коли ціна зменшена для всіх - не буде ще одної, додаткової знижки по карточці.
а шо розпитувати- мені прийшла смс від лукойл-колцентру про те, що за рахунок ницьких цін з 24до 6 ранку картка знижки не буде діяти. Зетц ит.. :)A1 писав:я аналогічно зрозумів, залишилось щоб хтось заїхав на заправку і розпитався в оператора
так в них нічні ціни, коли 95 румунський дньом коштував 10.25 , то з 24 до 6 ранку - 9.95 і "плюсом"A1 писав:sms прийшла, але щось не ясно. В них зараз з 00.00 до 06.00 знижки на бензин ?
+1 Пришла СМСFly писав:Прийшла СМС від Лукойла - "Шановний клієнте, зважаючи на зниження цін карточка переваг не буде обслуговуватись з 0.00 до 6.00":) [цензура] ми в різних світах живем чи як?
cat-yellow писав:Пл...ть зробіть мені хтось карточку, зараз тільки там заправляюсь, а карточки немаю, з мене однозначно і не одне і не два
+1 хто таке може ???cat-yellow писав:Пл...ть зробіть мені хтось карточку, зараз тільки там заправляюсь, а карточки немаю, з мене однозначно і не одне і не два
4 карточки, пиво всеодно пацани вже ставлятьcat-yellow писав:треба за кучу пива 3 карточки
Так їх вільно ж роздавали на АЗС!Vusiko писав:4 карточки, пиво всеодно пацани вже ставлятьcat-yellow писав:треба за кучу пива 3 карточки
Не пише, що вже не дають.hrdrive писав:Igor_Lviv, вже здається не роздають.
хто мені зробить карточку? +5 :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей