TOTAL_55 писав:я не вважаю ці цифри дуже економними

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
TOTAL_55 писав:я не вважаю ці цифри дуже економними
6-7 +-vovka писав:а шо ти вважаєш економним ?
і яка сучасна машина по розмірах +- як ваз стільки бере по місту ?TOTAL_55 писав:6-7 +-
TOTAL_55 писав:6-7 +-
Хіба сама сучаснаvovka писав:і яка сучасна машина по розмірах +- як ваз стільки бере по місту ?
мояvovka писав:і яка сучасна машина по розмірах +- як ваз стільки бере по місту ?
шось дуже дивно. за рахунок чого в тебе 7 літрів по місту ? чіпував якось чи як ? там ж мотор 1.6 8v такий самий як у 09-13-14-15. і паспортний розхід більший.igorok писав:до 7л суто по місту
не такий вже і дизель економний :) мій пижик бере 8 по місту спокійно. але то з пробками, частими зупинками/глушінням мотору/заведеннями...vovka писав:і яка сучасна машина по розмірах +- як ваз стільки бере по місту ? крім дизельних.
а я постійно тепер... шось звик і тепер при після розгону навіть по рівній дорозі відпускаю газ і машина собі їде далі, з горки тим більше...igorok писав:часто гальмую двигуном
Не зовсім, в 2109 і в калини вони в тех. плані різніvovka писав:там ж мотор 1.6 8v такий самий як у 09-13-14-15. і паспортний розхід більший.
Десь в мене так, але зараз може бути менше, бо з вбитим ДМРВ їздивBober 2114 писав:А мiст вiд 8,6 до 9,5 влiтку.
чим ?sergey писав: в 2109 і в калини вони в тех. плані різні
Ну я думаю в них хоть ума хватило облегчити КШМ і попрацювати над камерою згоранняvovka писав:чим ?
нехватилоsergey писав:Ну я думаю в них хоть ума хватило облегчити КШМ і попрацювати над камерою згорання
Следует отметить, что двигатель 11183 по конструкции основных узлов : блока, головки блока, распредвала, клапанных механизмов и кривошипно-шатунного механизма не отличается от варианта ДВС ВАЗ 21114.
cat-yellow писав:несподівано пристойне штатне головне світло
скільки людей, стільки й думок...TOTAL_55 писав:світло поганеньке
Гольф 5 - 8л (1.6 102сили) Астра 7.5-8 (1.6 твінпорт 105 сил), корса 1.2 (75 сил) 7лvovka писав:і яка сучасна машина по розмірах +- як ваз стільки бере по місту ?
просто зараз маю Мікру із Супер Світлом, кращим ніж мій Бумероксенон, маю Бумероскенон і мав Октавію 6 років з нексеноном, тому зараз маю з чим порівняти, а тому вважаю6 що світло там заябца хороше, ще пам"ятаю за 9 Лансером їхав, то ближнє його і моє - велика була різниця, в 21154 було НЕСПОДІВАНО краще світло!Myself писав:cat-yellow писав:несподівано пристойне штатне головне світлоскільки людей, стільки й думок...TOTAL_55 писав:світло поганеньке
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей