Ніколи тут не писав ні про жодну свою машину, чомусь думаю про цю можна трохи нашрайбати :)
ВАЗ 21013 1987 року, куплений моїм батьком за пів року до мого народження.
Машина мого дитинства, машина на якій вчився їздити, перший виїзд за рулем, перша подорож по Україні, перше ДТП. Давно вже їжджу на інших машинах, батько теж. 21013 за останні 5 років не виїжала... Постало питання, що з нею робити? Продати?! Жаль...
Такою вона була в 2008
Поїздки в Карпати з байками(ціна байків набагато перевищує ціну машини, от злетіло би це все... і як я колись умудрявся так кріпити колись..)
2008року попався мені сайт онлідроппед, коли вони тільки починали, і я зрозумів, що цей напрямок саме те!
Низька ксасика, це саме те!!!
Весна 2009року - повна розборка і пошуки зварщиків та малярів. Стан машини на 3-
Розборка продовжується, покупка заліза
Після пошуків ціна за поварку і покраску в 900у.о виалась мені високою(в результаті набігло більше)
і я відмовився від майстрів . які роблять все в комплексі.
Почались пошуки окремо зварщика і маляра.
Восени машина поїхала до недорогих майстрів(про,що я тепер дуже жалію, бо вони папартачили і потім не було до чого навіть варити....)
Під заміну пішли всі 4 крила, передня панель, латки на дно.
Забрав я машину весною 2009року, і був в розпачі, машина простояла до весни наступного року, в мене не було ні грошей, ні бажання нею займатись.
За цей час змінив дві машини, була і бмв е34, М50б20,
потім вирішив продати бмв який не стягував обслуговувати, щоб машина їздила і недоставляла клопоту приходиться чимало вкладати і причому постійно (близько 1000у.о в рік і це тіки на розхідники, то стойки, то масло, то ричаги, то якийсь датчик і т.д.) пересів я на скромніший Форд Сієра 1.8 карб.
Але який на відміну від бмв не доставляв стіки клопоту, дуже любив її.
Пошуки майстра, що все це переробить, закінчились тим, що мій друг раптово відкриває сервіс і люб"язно пропонує допомогти з цим!
Весна 2010, машина знову в русі!!!

Але, нідочого ця люб"язність не привела.. за два місяці мені кажуть нема часу, забирай своє корито гррр:(
Все таки ми домовились, що заберу лише готову машину, але це знову затягнулось.
І ось нарешті через рік і один місяць, машина виїхала свіжо-халявно помальована...
Процес доводки всіх косяків почався, далі антикор, пиляння пружин і збирання всього до купи!!!
Далі буде....