kalabastik2002 писав:краще весь перетянути разом з стойками лапухами ,покраскою ручок .без матеріалу 250 у.о.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
kalabastik2002 писав:краще весь перетянути разом з стойками лапухами ,покраскою ручок .без матеріалу 250 у.о.
крутоkalabastik2002 писав:AutoInterior, а потолок підклеїти у вас можна, авто - вектра А хетч провис чогось над задніми сідухами, якщо так , то яка ціна питання???
краще весь перетянути разом з стойками лапухами ,покраскою ручок .без матеріалу 250 у.о.
0638818705 Олександр
лучше посмотреть, приезжай - поговоримTolik5.5 писав:AutoInterior, а потолок підклеїти у вас можна, авто - вектра А хетч провис чогось над задніми сідухами, якщо так , то яка ціна питання???
одна сидушка примерно около 500 грн., зависит от материала, который хочешь, цена может уменьшится так и увеличитсяTaras:) писав:AutoInterior, цікавить вартість перешивання 2 передніх сидінь замінник +матеріал, терміни виконання???Дякую.
вот из последних моих работ Салон-мастерская "Автоинтерьер". На фото стоит еще старый подлокотник, он тоже перешит тканью в цвет сидушек.Nick_ писав:Фірмачі! :)
Ви б хоч свої роботи виложили (фото, відео) щоб можна було оцінити якість виконання робіт, а то на сайті автора роботи старі і не дуже! Не в обіду.
А при позитивній оцінці я б перешив собі, а то матеріальчик уже не той у мене в салоні особливо водійське сидіння (світлий у мене він).
kalabastik2002, чувак так негарно, ти незнаючи людини таке пишеш, то тобі не базар.kalabastik2002 писав: Друже не позорся поміняй фото ,,,. можливо ти зробиш і краще але зважаючи на твій останній салон , якості мало !!!!!!
kalabastik2002 писав:Друже не позорся поміняй фото ,,,. можливо ти зробиш і краще але зважаючи на твій останній салон , якості мало !!!!!!
kalabastik2002 писав:Вибач не хотів тебе образити !!!!!
AutoInterior писав:Вот еще некоторые работы перетяжка салона
Ви не ввійшли на форум або не має достатньо прав для перегляду цієї сторінки. Це могло статись з наступних причин:
You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Myself, я там Фабію робив. Мені карти дверей перетягували. Роботою задоволений на 5Myself писав:AutoInterior написав:Вот еще некоторые работы перетяжка салона
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей