ПС не рекламую аймакс просто так получилось само собою

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
змушений тебе розчарувати...але аймакс це не назва кінотеатру..а лише один з залів кінотеатру планета кіно....і фастфайв транслюють не в ньому..а в звичайному діжитал сінема.....а от Т3 буде реально в імакс 3д......хоча чесно кажучи трейлер не вразив.....занадто відхилилися від оригінального сюжету трансформерів....хз що з того вийшло..але піду точно!!!asteroid писав:дивився сьогодні в Аймаксі форсаж 5, прікольний фільмуць получився. А ще там була реклама трансформерів 3, обовязково треба йти в аймакс на цей фільм, графіка просто вражає на такому великому екрані.ПС не рекламую аймакс просто так получилось само собою
+1 , зараз дивлюсьSpeedo писав:Я, взагалі, не є велийим прихильником Аранофського, але даний фільм - раджу всім
о та, бомбезна дєвкаSpeedo писав:раджу звернути увагу на нашу колишню співвітчизницю (або просто дєвку з Чернівців) Мілу Куніс
тоже бувasteroid писав:сьогодні в Аймаксі форсаж 5,
значить таки робили мінєт. Треба і собі сходитиhrdrive писав:аж після титрів кінець класний
BOXER писав:чи в зал
обов"язково!!! я вже дочекатись не можу, хоч щось цікаве)))axel писав:Ше на Пірати треба буде піти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей