так як я гоноровий, і на дришпаку їздити не дуже хотілось, то я взявся її переробити...
Зробив повний антикор, сам поклеїв обезшумку, самі розумієте, мабуть не найкращим чином, але ефект відчутній))) накупив на кривчицях всякого барахла, і ліпив всьо шо було, і на шо вистачало грошей... сидіння передні стояли від опеля, задні - стандарт... знайомі перетягнули їх шкірою і велюром, не надто якісно, але краще ніж чехли!!! Підсвітку робив всю сам... особливий момент з бамперами: готові тюнігові - 600 грн 1шт. для мене бідного студента задорого... купив ті накладки по 150 грн. і вирішив їх приладнати з розумом. спочатку з середини обклеїв скловолокном, і місцями підсилював металом і старимим джинсами

мотор після першого капремонту, (але то було ше до мене) став 1.4... карб солекс недавно сам перебрав.... ну, трошки краще їздить ніж в інших... хочеться чогось більшого, але якось би до того з розумом підійти... нехочеться шоб так через місяць прийшлось робити другу капіталку.... над карбом я трошки сам чаклував... поставив бензинові жиклера в 2 камери 100, а воздушні колодці 125... летить просто нереально, прям тікає з під ніг, але навть не вийшло засікти розхід... ну там полюбе поза 15!!!! а з бензиною по евро - літр, вернув всьо назад... думаю на рахунок збільшення обєму за рахунок збільшення ходу поршня, і ставити розпредвал 52 напевно... прямоток і... думав ставити нульовик, але начитався, шо неварто... на капоті вирізав воздухозабірник, і думаю його підвести якось так мудро в банку на карбі... мінімальний ефект буде думаю... але то всьо так, тільки думки... прошу допомоги, порад, можливо критики, шо можна зробти, шо неварто...