Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Virtual Tuning
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
вот у мене є готовий сайт, на автомобільну тематику, може хтось цим займається (веб-дизайном), міг би переробити його (просто поміняти інфу яка там написана, чи шось тіпа того),і опублікувати.
зробити його як сторінкою від клубу, але з конкурсом по віртуальному тюнінгу, галереї робіт, шось тіпа того ??????????????????????????
зробити його як сторінкою від клубу, але з конкурсом по віртуальному тюнінгу, галереї робіт, шось тіпа того ??????????????????????????
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
-
Re: !
http://www.streetracing.kiev.ua/forum/v ... m.php?f=46Pioneer писав:Гарно от тільки незнаю як такий неон зробити???????????? :?ігор писав:оцініть
вот тута точно шось найдеш
-
ігор писав:вот у мене є готовий сайт, на автомобільну тематику, може хтось цим займається (веб-дизайном), міг би переробити його (просто поміняти інфу яка там написана, чи шось тіпа того),і опублікувати.
вот попробував сфоткати той сайт, правда фото не конче
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
я непроти, але дивись наприклад цю тему чи мою вона на тому сайті також є їх же ніхто нечитає і то тут нікому крім мене тебе і Коста не цікаво, на ВВ клубі тим зацікавились от і тема там жива а я ткт пишу розпинаюсь малюю викладаю а коментарів 0, якшо адмін підтримає я тільки заігор писав:Pioneer
як тобі ідея відкрити тему-кугкурс, по віртуальному тюнінгу

- Pioneer
Re: !
я там вже давно тільки під ніком ТАРАСКІН бо піонер хтось зайняв раніше :twisted: :evil: :twisted:ігор писав:http://www.streetracing.kiev.ua/forum/v ... m.php?f=46Pioneer писав:Гарно от тільки незнаю як такий неон зробити???????????? :?ігор писав:оцініть
вот тута точно шось найдеш
- Pioneer
[b]ігор[/b] доречі ти запор зробив
ігор доречі ти запор зробив
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість