Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
-
- Ім'я:Діма
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я тут чув, що ТО Яник відмінив і довіреності. Тепер тільки техпаспорт і права треба. Це вже ввійшло в дію?
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- hrdrive
- Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...
і так по мої справі за перевищення швидкості - постанова скасована, суд задовільнив моє прохання. дякую хлопакам за підтримку, Жульєну за юридичну частину і Дімону шо приїхав посвідчити на суді

INTE®©ULLE®™
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
hrdrive, вітаю.Мене 27-ого теж це чекає))
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Контактна інформація:
hrdrive, дякую! 

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Вот так надо разговаривать с ДПС
http://warnet.ws/news/44376/comments/
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
Нафіг у всіх темах тим срати? Ну попався мент нормальний, нащо з того робити показуху? Йому ж там також влом стояти, наказали там стати і бабу з ноутом в машину постадити от він і працює. А той селюк чогось вчепився.Pier писав:Вот так надо разговаривать с ДПС
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Vusiko,
а з іншої сторони, чим не історія про дайців?
Цікаво, які б були твої дії, якби "нормальний" мент вчепився тебе? ну ти би ясно що відстояв свої права і т.п., он люди були, які чесно все показували, і напевне, не одного на гроші розвели. Я впевнений, багато водіїв (особливо в старшому віці), всіх законів, порядків не знають, але це не привід їх "розводити на гроші". Думаєш, вони "чемно" сказали піти оплатити податок в касу. Я думаю, спочатку нормально "по пресували" їх, це як мінімум.Vusiko писав:Pier написав:
Вот так надо разговаривать с ДПС
Нафіг у всіх темах тим срати? Ну попався мент нормальний, нащо з того робити показуху? Йому ж там також влом стояти, наказали там стати і бабу з ноутом в машину постадити от він і працює. А той селюк чогось вчепився.
а з іншої сторони, чим не історія про дайців?
- Vusiko
Мої дії закінчилися б тільки першою частиною даного сюжнткPier писав:Цікаво, які б були твої дії,
мене вчора в Жовкві просто так відпустили, було невеличке перевищення швидкості, я був приємно здивований :)
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
а провели виховну роботу чи нє?)))A1 писав:мене вчора в Жовкві просто так відпустили
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
CAT, побачили, що я не проявляю ініціативу "вирішити питання на місці" і відпустили.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Віз сьогодні свого Жигуля до Львова без пройденого ТО. Моя мама їхала спереді дивилась чи нема ДАЇшників, так от в Холодновідці вони попались :) . Прийшлось чіпити трос і протянути мене біля них, ніби я поломаний. 

Від штрафу за не пройдене ТО це б наврядчи спало.Saba писав: ніби я поломаний.
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Morozov, зато не зупинили :)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Мав вночі історію з ДАЇвцями
Розвозив гостей, везу вже останніх в район Команчеро, а тут біля Сихівського моста стоять на 2105 (може треба було їхати далі, фіг догнали би
) і пиняють мене.
Чемно зупинився, сижу, відкрив вікно. Підходить, представився, перше питання - "чому ліва фара не світить". Ну, я то в курсі шо на днях перегоріла блін лампочка, тепер в лівій фарі тільки габарит світить...
до речі на пижику те саме
Я на мароз, кажу "тільки з-за міста приїхав, по трасі все ок, було а в місті не замітив, бо всьо світиться, десь тільки шо перегоріла"
Він не вірить, бере доки, кличе до своєї машини.
Я підхожу, він сів на водійське місце, я стою біля нього.
Шось мнеться, мнеться, тягне... Я стою ноль емоцій. Каже "будем писати протокол"... Я ше разок попросив відпустити, бо хочу спати, їду прямо в гараж. ставлю машину, а завтра на сервіс і заміню лапмпочку. Він поняв, шо толку з мене мало, бере протокол і типу починає заповнювати.
Я кажу: "Добре, пишіть. Я напишу, шо не згідний, підпису не поставлю, один екземпляр даєте мені і розїжаємся. Вам на дапу не дам ні гривні". Сказав і стою собі далі, втикаю тіпа мені пофіг.
Він помовчав, каже "я вам зараз найбільший штраф напишу", я кажу: "малюйте цифри, які хочете. але давайте пошвидше".
За секунд 10 мовчанки - віддає доки і каже переконути лампочку з правої фари на ліву
Знаю, шо порушую ПДР, але тупо в ті дні нема як замінити лампочку. А даєць хотів собі заробити

Розвозив гостей, везу вже останніх в район Команчеро, а тут біля Сихівського моста стоять на 2105 (може треба було їхати далі, фіг догнали би

Чемно зупинився, сижу, відкрив вікно. Підходить, представився, перше питання - "чому ліва фара не світить". Ну, я то в курсі шо на днях перегоріла блін лампочка, тепер в лівій фарі тільки габарит світить...

Я на мароз, кажу "тільки з-за міста приїхав, по трасі все ок, було а в місті не замітив, бо всьо світиться, десь тільки шо перегоріла"

Я підхожу, він сів на водійське місце, я стою біля нього.
Шось мнеться, мнеться, тягне... Я стою ноль емоцій. Каже "будем писати протокол"... Я ше разок попросив відпустити, бо хочу спати, їду прямо в гараж. ставлю машину, а завтра на сервіс і заміню лапмпочку. Він поняв, шо толку з мене мало, бере протокол і типу починає заповнювати.
Я кажу: "Добре, пишіть. Я напишу, шо не згідний, підпису не поставлю, один екземпляр даєте мені і розїжаємся. Вам на дапу не дам ні гривні". Сказав і стою собі далі, втикаю тіпа мені пофіг.
Він помовчав, каже "я вам зараз найбільший штраф напишу", я кажу: "малюйте цифри, які хочете. але давайте пошвидше".
За секунд 10 мовчанки - віддає доки і каже переконути лампочку з правої фари на ліву

Знаю, шо порушую ПДР, але тупо в ті дні нема як замінити лампочку. А даєць хотів собі заробити

Sad, but true.
- Vusiko
BOXER, добре зо не домахався за відсутність презерватива в аптечці
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
а чим це ти порушуєш ПДР? Ну згоріла лампочка, габарит то є - хай гуляє...BOXER писав:Знаю, шо порушую ПДР, але тупо в ті дні нема як замінити лампочку. А даєць хотів собі заробити
Вот я без фари лівої їхав, зупинили, мол ТО забереємо і штраф... я їм показав свої руки чорні

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей