В темі про "спортивне життя" проігнорували, спробую створити окрему.
Отже, чи є тут любителі цього виду спорту? Сам колись займався, досить серйозно (але то було давно й не правда

Буду вдячний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ха-ха.....той металевий стіл напевно всі пройшли...як школа життяgribkoff777 писав:Сам давно ракетку не тримав, а колись,на шкільному дворі, металевий стіл, одна сторона вище - інша нижче, розмір - міні теніс, замість сітки -- бруківка. Шпіляли до, після і замість уроків
Та мені до профі як до Києва рачки. Вже давно все позабувапв, років 10 не грав на нормальному рівні, а то й більше. Та й виступав так... на рівні районуgribkoff777 писав:з профі шпіляти не берусь.
Speedo писав:як до Києва рачки
колись на високому замку було 2 залізних. Незнаю чи ще стоять.gribkoff777 писав:де є столик
Також чув про цей клуб, можна там організувати. Мені найбільше підходить серед тижня, наприклад, середа чи четвер...не раніше 19-00.andy_m писав:"Малі"
це точно рекламують його дуже!!! там впринципі інвентар, столи все на рівні, чув на території мотозаводу десь є столики ну там може не все на такому високому рівні але 15 грн/годandy_m писав:дуже рекламують клуб "Малі"
За то знаю, минулого року частенько з компанією футзал ганяли, але столиків, чесно кажучи, не зауваживtiko писав:футзальних майданчика
Vexler писав:ще досі має десь валятись моя крута фірмова ракетка
gribkoff777 писав:ракетки пес зжер...
Чому б і ні? Ну, але для початку добре би було хоча би зібратися, так пошпілятиtiko писав: про чемп це крута тема!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей