Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ремонт підігріву заднього скла.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Працюють тількі дві верхніх полоски, хоча з вигляду всі полоски неушкоджені. Де можна таке зробити??? і чи роблять таке взагалі???
Блекджек і все таке!)
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
на авторинках (наскільки я знаю вже на всіх) є будки Автоколор - заходиш туда і питаєш, коштує десь коло 40 грн (компонентна херня в двох шпріцах по пару грамів), але мені не сподобалося - по перше вона біла і ремонтні місця дуже кидаються в очі, по друге має інший опір і через те ремонтрі місця гріються сильніше, а нитка слабше .... є ще спосіб робити токопровідним лаком, але в мене ніц не вийшло (але в мене скло дуже запущене)
обриви шукати тестером - орієнтуватись по опору
бажаю успіхів :) я після ремонту прийшов висновку що треба було купити нове скло
обриви шукати тестером - орієнтуватись по опору
бажаю успіхів :) я після ремонту прийшов висновку що треба було купити нове скло
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
Babak
ага, не забудь - в гаражі має бути досить тепло (бажано градусів 20) або поставити якийсь електричний калорифер який би дув теплим на скло - бо скло запотіє і викинеш тих 40 грн в сміття
не забудь запастись добрим світлом і тестером (напросвіт деколи можна знайти обрив)
ага, не забудь - в гаражі має бути досить тепло (бажано градусів 20) або поставити якийсь електричний калорифер який би дув теплим на скло - бо скло запотіє і викинеш тих 40 грн в сміття

не забудь запастись добрим світлом і тестером (напросвіт деколи можна знайти обрив)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей