Тарас, соррі за засирання теми, більше не пишу ні слова

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я бы реально не отказался от такой "рагульской", бык-стайловой машины :)antik писав:это ты об этой "рагульской" машине говоришь?BOXER писав:біля Фламінго часто стоїть беха 6-ка чорна матова з тими рагульськими червоними полосками![]()
це вже цікавіше! шо в нього входить?Pioneer писав:притяне комплект впуску
Старий бери той мідбас на який ми дивилися!Він реально коштує своїх грошей!А ціна на нього не така велика!!!Я поважаю думку Тараса що старі можливо грають краще,але в чому саме вони грають краще,це ж мідбас,а не серединка чи піщ,і я впевнений що ти реально не почуєш дуже велику різницю!!!Візьми їх послухаеш,а на краще завжди встигнеш поміняти!Чисто моє ІМХО!Pioneer писав:а зараз тре добити музику остались мідбаси на яких зайшов в тупік, хтів всетаки длс але найти торої серії неможу а нова з алюмінієм звучить недостойно тих грошей зараз думаю над герцами паперовими але ціна кусається
все повністю фільтер коробка перехідкики і що саме цікаво в мене фільтер стоїть прямо біля входу ніякої довгої труби не потрібно вот такийCAT писав:це вже цікавіше! шо в нього входить?Pioneer писав:притяне комплект впуску
незнаю можливо і так але там сям поговорив сказали що герц буде якісніше і повір мідбас рішає дуже сильно на моїй акустиці сабу як такого нема а фронтальні низи багато чого дають. поки свята я на все забив далі побачим + маю проблему з наводкою від кан-штни і ніяк неможу побороти, вот тре це спочатку зробити :)Baseone писав:Старий бери той мідбас на який ми дивилися!Він реально коштує своїх грошей!А ціна на нього не така велика!!!Я поважаю думку Тараса що старі можливо грають краще,але в чому саме вони грають краще,це ж мідбас,а не серединка чи піщ,і я впевнений що ти реально не почуєш дуже велику різницю!!!Візьми їх послухаеш,а на краще завжди встигнеш поміняти!Чисто моє ІМХО!Pioneer писав:а зараз тре добити музику остались мідбаси на яких зайшов в тупік, хтів всетаки длс але найти торої серії неможу а нова з алюмінієм звучить недостойно тих грошей зараз думаю над герцами паперовими але ціна кусається
яку шось непонятноPioneer писав:маю проблему з наводкою від кан-штни
нєrybkaandrew писав:PioneerП.С. на ще одну "5" грошей не хватило?![]()
та немаю треба пофоткати нормальним фотіком :)hrdrive писав:Pioneer,![]()
клас! давай більше фото!
акустична лінійка хапає наводку від штатної проводкиmastergid писав:яку шось непонятноPioneer писав:маю проблему з наводкою від кан-штни
знач екрануй а шо робитиPioneer писав:акустична лінійка хапає наводку від штатної проводки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей