О! А я це зрозумів, тільки як пересів на седан. Всім хороша в мене машина, но багажник... В Лансері був вдвічі менший, але я в ньому ванну возивAndrewK писав:нафік нада седан, мені саме таку би

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
О! А я це зрозумів, тільки як пересів на седан. Всім хороша в мене машина, но багажник... В Лансері був вдвічі менший, але я в ньому ванну возивAndrewK писав:нафік нада седан, мені саме таку би
не пробувавк купити седан в якому сидіння зкладаються?Myself писав:або джип, або універсал
Myself писав:О! А я це зрозумів, тільки як пересів на седан. Всім хороша в мене машина, но багажник... В Лансері був вдвічі менший, але я в ньому ванну возивУніверсали рулять. Наступне моє тачко буде або джип, або універсал
складаються, але та полка вгорі не дає запхати щось велике... Багажник- величезний, їхати кудись з сім"єю з речами - саме то. За рахунок довгого кузова та складних сидінь довгоміри (вагонку пластикову, чи карнизи, чи двері до шафи-купе, чи щось таке подібне) без жодних проблем возяться, якщо що... Але об"ємний вантаж не запхаєш. Скажімо, в Ланцері 78-ми сантиметровий телевізор я віз в ремонт без проблем. А в Стратусі на такі речі мушу брати вантажне таксі...Apokalipsis писав:е пробувавк купити седан в якому сидіння зкладаються?
Myself писав: А в Стратусі на такі речі мушу брати вантажне таксі...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей