не буду рахувати розхід, бо ти сам не можеш його сказати точно. і невідомо якими шляхами їхали. чи тебе в багажнику везли?Apokalipsis писав:їхав на туареку v6 бензин з києва до львовалітрів 130 по дорозі зхєрячив

а стосовно розходу:
1. фольци славляться своїми ТДІшками, які ставлять в кожному модельному ряді. ці двигуну поєднують економічність і потужність. тут хіба шо ідіот заперечувати буде. я чекаю такого

2. ти сказав, шо "зжирає дофіга бєнзи тільки шоб завестись" - звідки такий факт?
3. який бензиновий V6 на джипі буде хавати менше 12-14 літрів?
4. розхід, як відомо, дуже залежить від прокладки.
тому питання про розхід піднімати і не варто :)
тобто ти рівняєш СС до ваза? я не казав, шо не можу шось відрізнитиApokalipsis писав:це смішно, якщо я зроблю ваз з мерсидеса то ти будеш винуватий шо ти не можеш його відрізнити?

я про цей мерс:

ІМХО - типовий кореєць.
1. моделі Фольца, які зараз постійно випускаються, а саме:Apokalipsis писав:ти назви ці параметри а то це поняття обширне
Поло, Крос Поло, цей Жук, Гольф, Гольф Універсал, Гольф ГТІ, Джетта, Джетта універсал, Пассат, Пассат універсал, Пассат СС, Таурег, Тігуан, Туран, Кадді, Т5, Каравелле, Мультіван, Крафтер, Каліфорнія, Амарок... вроді не пропустив нічого.
назви хоч одного виробника в світі, який має зараз такий модельний ряд???
2. широчезна лінійка моторів: від 1.2 до 5.0 V10 ТДІ, як бензинові, так і ТДІ...
3. якість матеріалів, особливо внутрішнього оздоблення.