Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Про амортизатори
Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:
Про амортизатори

Повідомлення Yelik » Сер, 03 січня 2007, 10:38

Хотілось би почути враження від амортизаторів, які ви ставили. Тільки прохання писати фірму виробника так як вона пишеться в оригіналі, якщо Kayaba, то не Каяба - легше потім шукати! Писати пробіг, враження від їзди!

Почну з себе:
На Пежо стоять ще рідні, які наїздили вже 60тис.км і ще в нормальному стані :) Хоча скоріше за все весною поставлю KONI Sport :twisted: які вже лежать в темному, прохолодному місці :)

На бусі VW Transporter T4 стояли Kayaba Excel-G гарантія 1рік, від'їздили 30тис.км і вмерли всі разом :( В порівняні до попередніх які стояли(BOGE) то вони були мягкі, комфортно їхати, але в поворотах бус добре кренило.

Зараз там стоять Bilstein (звичайні, серії незнаю), тверді, добре тримають поворот, працюють вже 85тис.км :o РЕКОМЕНДУЮ. Дорожчі від Kayaba десь в 1.5рази! :)

mik
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення mik » Сер, 03 січня 2007, 11:31

в мене Bilstein газ-масло..серії теж не знаю але ходять класно, тримають просто суперово. От тільки надто жосткі при повільній їзді і поганій дорозі..а на швидкості поза 80 я довольний

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Сер, 03 січня 2007, 11:44

Знаю, що більштайни досить таки жосткі. а ще мене нервує коли попадаєш в яму - вони "вистрілють" і враження від того ще гірші ніж від ями. Цікаво, якби поставити на десятку амортизатори з довшим ходом(по-моєму від 08). Ніхто не пробував?

mik
Контактна інформація:

Повідомлення mik » Сер, 03 січня 2007, 14:52

вони не вистрылюють,просто доволі жосткі. Але на швидкості зато ведуть себе дуже класно, кренів майже немає...

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 03 січня 2007, 15:17

Terry писав:а ще мене нервує коли попадаєш в яму - вони "вистрілють" і враження від того ще гірші ніж від ями.
Що ти маєш на увазі вистрілюють?
volleyball.lviv.ua/blog/

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Сер, 03 січня 2007, 15:20

Коли я купляв свої BOGE , то мій колишній співробітник, який працює зараз з автозапчастинами, розказав таку страшну історію, що аморіки бувають трьох сортів 1. До самої сраки. 2 До сраки. 3. Нормальні, для білих людей. При чому казав що найти в Україні 2 і 3 сорт важко.Що стосується моїх амортизаторів - аморіки як аморіки, вроді не сильно тверді , і не мягкі. Дорогу тримають. Мене більше моя гума хвилює в тому питанні.
Нагоцав вже біля 20 тис. в трохи "неспокійному" режимі, поки купи тримаються.

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Сер, 03 січня 2007, 15:23

Yelik
...то напевно коли під колесом нема опори то аморік вистрілює вниз. На вектрі теж був такий собі звучок нівроку ...

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 03 січня 2007, 15:26

GORGAN писав:Коли я купляв свої BOGE
GORGAN писав:аморіки як аморіки, вроді не сильно тверді , і не мягкі.
Перед заміною на бусі стояли BOGE, то вони були досить тверді.
volleyball.lviv.ua/blog/

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Сер, 03 січня 2007, 15:57

Не знаю. Бо нема з чим порівняти. Я коли купив машину, то на старі навіть не дивився - повикидав зразу. Хоча всі хто зі мною їздять , кажуть що твердо, але я не відчуваю того ні через аморіки ні через гуму накачану на 3-ку газом :grin:

Ю.Р.А.

Повідомлення Ю.Р.А. » П'ят, 19 січня 2007, 23:22

Yelik писав:
Terry писав:а ще мене нервує коли попадаєш в яму - вони "вистрілють" і враження від того ще гірші ніж від ями.
Що ти маєш на увазі вистрілюють?

Выстреливают тогда, когда отбой аморта не соответствует жесткости пружины или брак стойки. Т.е. аморт не может удержать выпрямляющеюся пружину. такое замечено почти на всех газомасляных Билштайнах, на масляных все гуд.

Zhdan
Контактна інформація:

Повідомлення Zhdan » Пон, 22 січня 2007, 11:50

10000км тому поставив КONI Sport - задоволений на всі 100%.
На кожен день регуліровка на 90" градусів, на гонки 180". А Якщо закрутити на 720"- то получаються як палки.

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Пон, 22 січня 2007, 12:15

Вже три місяці юзаю 55-ту серію Kayaba "Gas-A-Just". Газові, монотрубні. Машина стала жорсткіша, але керованіша. І практично пропали "вистріли" при попаданні в яму. Здається, для них потрібна трохи важча машина, але в цілому задоволений.

and1
Ім'я:Андрей
Контактна інформація:

Повідомлення and1 » Пон, 22 січня 2007, 13:30

virtual писав:55-ту серію Kayaba "Gas-A-Just"

почем взял? а то у меня все еще стоковые амики за 50 грн стоят :)

ЛЁwА
Контактна інформація:

Повідомлення ЛЁwА » Вів, 23 січня 2007, 01:57

Yelik
Скажу тебе честно бери Кони Спорт и не парь мозги,уже проехал тыс.6-7,рад поуши,вот только гарантийщики мне запороли передние две стоики,они их не отрегулировали! и поставили на машину,затянув пистолетом :mad: покатался неделю,думал:ооо как прикольно держит дорогу,но на самом деле её кидало в поворотах,а всё потому что они их не настроили!Поехал к Руле сказал так что мне поставили Кони,но как то они не правильно работают,а Руля говорит конечно!,они же тебе их не отрегулировали! Они даже не регулировались(передние) ключиком(думаю слышал что Флай решил отрегулировать их плоскагубцами и свернул регулировочный ключ,под капотом),ну в общем,они мне на столько сильно их затянули,что сломали клапан(таперь не регулируются)! Задние мне руля поставил на середину,а передние после проверки на стенде показали 70% жёсткости(хорошо что разница между правой и левой была всего 2%),что на 30%превышает заводкие показатили,это означало что они стоят в самом жёстком положении.Но как ни странно меня это не слишком разозлило,потому что после того как я выехал на трассу,я всё понял что такое спортивные аммо,машина не клюёт,её не раскачивает,повороты проходит на рассс! Мне было с чем сравнивать: у Любчика на Вектре(Маркияна брат) стоят Билштайны,которые не так меня удивили как Кони,хотя я довольно много с ним ездил,и колёса у него такие же как у меня 205/55/Р16,но в любом случае я не пожалел что приобрёл Кони,так как они стоят этих денег,ну бывают всякие уроды которые всё испортят и фиг с ними!! :wink:

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 23 січня 2007, 07:03

ЛЁwА
Одно "НО":) Мені одну стойку привезли БРАКОВАНУ! але я по своїй глупості провтикав... Було так (якшо повірите на слово) приїхали стойки я прибіг в формулу, кажу мол як регулюються... Андрюха взяв одну а хопа і краник то не крутиться, взяв другу - крутиться! ПРикол? Каже та Руля розбереться, а Руля взяв і поставив і все і особо ніхто не розбирався... Коли стойка ВІДРАЗУ почала стріляти я приїхав до Рулі і попросив відрегулювати ... Руля відмазався якось... я взяв і покрутив чуток пласкогубцями (відламався тільки регулятор) краник з місця не зрушився!!! Саня довго думав з Мішаньою Серветником (Руля відразу все списав на поломаний краник - мабудь так простіше:) ) і таки рішили шо то заводськи брак... Але краник жеж відломаний... Тому стоййку я відніс в формулу, її передали в Польщу, звідти на завод. НА заводі сказали - механічна поломка, ідіть в жопу. Причому їм мабудь не пояснили шо проблема не в кранику! В результаті стойки продав Сані на вісімку за копійки:) + Саня заказав в формулі стойку ше одну яка їхала 3 місяці.

Суть не в тому... А в тому шо КОНІ таки прикольні стойки, але і вони випускають брак. Тому при покупці ОБОВЯЗКОВО перевірте всі стойки на регулювання! Краники мають легенько крутитись пальцями!!!! Якшо не крутяться віддавайте назад - стойка бракована! Кажу з свого досвіду так як влетів на 350 баків!

Даним постом не хотів нікого образити, просто описав як все було шоб інші не попалились на тому ж самому!!

Тепер мій висновок на майбутнє - КОНІ я більше мабудь брати не буду ніколи... Дуже вже негативне враження від гарантійного сервісу... Можливо то проблема країни.... Бо за кордоном дають гарантію на 100 000 пробігу а у нас тіки на місяць часу (якшо я не помиляюсь). Якшо я захочу поставити собі жосткі стойки то найду шось з серії КАЯБА які якшо полетять то і викинути не шкода. І ше... більше ніколи не буду брати ніяких регульованих елементів підвіски! НІКОЛИ! чим більше регуліровок тим більше шансів шось поламати! Вот:)

Yelik
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 23 січня 2007, 09:10

Fly писав:КОНІ я більше мабудь брати не буду ніколи... Дуже вже негативне враження від гарантійного сервісу...
А ти брав в офіційного представинка КОНІ в Україні?
volleyball.lviv.ua/blog/

KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Вів, 23 січня 2007, 09:31

Yelik писав:А ти брав в офіційного представинка КОНІ в Україні?
Гг незнаю офіційний чи не ))) той представник ))) де флай брав..
але я туда звонив хотів купити в них 4 аммо )) так блін ціну назвали))) ггг я позвонив в києві в простий магазин там вона була на процентів 30 % дешевша , і то в КИЄВІ де всьо дорожче в чим у львові))) ггг

мені за задні стойки сказали по 95 вроді я непомню шось в тому сміслі ))) а в києві в магазині вони коштували 70 ))) :smile:

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 23 січня 2007, 09:44

Yelik
По словам Рулі він є офіційним представником в західній україні але як я зрозумів шо магазин Формула теж:) Я брав через Рулю в Формулі:) тобто в двічі представника:)

virtual
Ім'я:Влад
Номер:ВС2994ВА
Контактна інформація:

Повідомлення virtual » Чет, 01 лютого 2007, 17:46

and1
viewtopic.php?t=2617&postdays=0&postorder=asc&start=15
http://kyb.ru/rus/sng_autos-1#t2
Амортизаторы серии Gas-A-Just - это монотрубные амортизаторы, с функцией самонастройки жесткости в зависимости от дорожного покрытия. Эти амортизаторы более популярны среди владельцев Лада-НИВА , поскольку позволяют как максимально комфортно бороздить бездорожье, так и максимально безопасно мчать на скорости по трассе. Номер передних амортизаторов 553121, задних - 553005.

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Сер, 01 серпня 2007, 22:31

Робив я сьогодні свою ходову все зняв, все поміняв і все поставив і щось за трабил стався з амортезатором, один бік при нажиманні машини на крило сідає а другий так ніби там труба приварена замість аморта, тобто стоїть мертво. В когось таке бувало, на такому можна їздити може воно з часом вкатається і все буде гуд чи то аморту :pop: амінь? Бо щось я поняти неможу що сталось з ним як знімав його то зним було все супер вот коли ставити починав і хотів його розтягнути то ледве, ледве і то двоє тянуло!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей