Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

«Шостий» Golf
vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:
Re: «Шостий» Golf

Повідомлення vovka » Вів, 19 квітня 2011, 10:57

pikach00 писав: За ту ціну яку вони хочуть за гольф нехай ідуть лісом
так за ауді того класу ше більше хочуть :D

я колись так само думав.. но якшо придивитися до деталей, до фулів, короче покопати глибше, то виходить шо ціна оправдана. а ті машини які суттєво дешевше по дуже багатьох показниках недотягують. чудес небуває.

або взяти минулий type r. там взагалі ціна космос була невідомо за що.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 19 квітня 2011, 11:00

vovka писав:я колись так само думав.. но якшо придивитися до деталей, до фулів, короче покопати глибше, то виходить шо ціна оправдана. а ті машини які суттєво дешевше по дуже багатьох показниках недотягують. чудес небуває.
+1. кожен товар маю свою ціну. хтось може її заплатити, а хтось ні :)
САТ шо лох шо він вивалив за Гольфєц такі гроші? :happy По-моєму, нє, цілком адекватний тіп, який хотів собі надійну, комфортну і потужну машину. Ше й дуже сімпотну ;)
Sad, but true.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 19 квітня 2011, 11:05

vovka, ну докинь до гольфа опції:
- біксенон
- магнітолка з нафігацією
- управління на рулі
- шкріяний салон

вийде яка ціна?

Був в салоні, в машині за 25к не було навіть магнітоли %)

Стосовно якості і надійності - в тему яппонці проти німців я вже виклав заміни на аудюсі чувака за 80к пробігу і про баги на пассаті за 70к пробігу. Тому давайте не будем про якість. Все що там якісне - салон не скрипить і чуть кращі матеріали.

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Вів, 19 квітня 2011, 11:32

В дорожчих машинах завжди вирізнялась увага до дрібниць, якраз те чого немає в корейцях і багатьох інших авто
Не всі гольфи мені подобаються, але шостий симпотний

Гольф І GTI рулить)))
Impossible is Nothing

CAT
Ім'я:Данило
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Вів, 19 квітня 2011, 11:34

pikach00, ну я 35 дав і шо)) і я тепер лахаю з тіпів які кажуть "та [цензура] ти міг за ті гроші камрюху взяти" бо в камрюсі нема нічого.. там нема кращого двигуна 2008 року розробленого інженерами ауді, там нема коробки DSG також розробленої інженерами ауді яка взагалі поставила нову планку для коробок для всіх виробників! нема розходу максимум 11 літрів по місту з потужністю 210 сил, нема тої керованості, нема того легендарного імені, нема таких сідушок і такого справжнього німецького дизайну! нема нічо, є тільки псевдопрестиж, псевдокомфорт і простір...
pikach00 писав:я вже виклав заміни на аудюсі чувака за 80к пробігу і про баги на пассаті за 70к пробігу.
для того шоб стверджувати наступне то ти мусиш знати всі нюанси експлуатації цих машин, не виключено шо попередній власник їздив фіг зна як і взагалі невміє адекватно поводитись з машиною.... тому це не факти... япошки також ламаються...

тобі необхідно зрозуміти що купуючи нову машину в салоні ти в першу чергу отримуєш гарантію того що на ній ніхто до тебе не їздив і не вбивав, а крім того гарантію від виробника який замінює все шо ламається... а це дуже важливо! і це то за шо варто віддати більше грошів!
тому шоб закінчити твою епопею з машинами - поїдь купи собі нову тачку, ту яка більше до душі, і катайся без напрягів!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 19 квітня 2011, 11:38

CAT писав:для того шоб стверджувати наступне то ти мусиш знати всі нюанси експлуатації цих машин, не виключено шо попередній власник їздив фіг зна як і взагалі невміє адекватно поводитись з машиною.... тому це не факти... япошки також ламаються...
+1! так як тема про Гольф, а не Ауді і Тойоти + САТ має новий Гольф, то будем говорити про поломки в Гольфі ;) Данило, шо там в тебе вже летіло і який пробіг?
а як хачікі в Москві їздять на німецьких машинах можна фільми жахів знімати, або комедії, не знаю шо більше в тєму...
Sad, but true.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 19 квітня 2011, 11:41

CAT, промовисто! :beer
INTE®©ULLE®™

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Вів, 19 квітня 2011, 11:41

пробіг 8 тис вже, вроді всі колеса на місці)))) недоліків не найшов в машині... один раз динамік хрипів після стоянки цілий день в мороз -20)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 19 квітня 2011, 11:41

pikach00 писав:вийде яка ціна?
ну а в конкурентів яка вийде ціна ? і які конкуренти в гольфа gti серед японців на даний час ? мазди мпс вже шось небачу, цівіка typer вже давно небачу.. шо там ше є ?

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 19 квітня 2011, 11:43

CAT писав:для того шоб стверджувати наступне то ти мусиш знати всі нюанси експлуатації цих машин, не виключено шо попередній власник їздив фіг зна як і взагалі невміє адекватно поводитись з машиною.... тому це не факти... япошки також ламаються...
Там перший власник:
viewtopic.php?p=556171#p556171
CAT писав:тобі необхідно зрозуміти що купуючи нову машину в салоні ти в першу чергу отримуєш гарантію того що на ній ніхто до тебе не їздив і не вбивав,
Катнись колись після закриття салону того ж ніко. Бачив якось як там "ніхто не вбивав до тебе"
Про випадки мальованих машин з салону я взагалі мовчу.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 19 квітня 2011, 11:46

vovka писав:ну а в конкурентів яка вийде ціна ? і які конкуренти в гольфа gti серед японців на даний час ? мазди мпс вже шось небачу, цівіка typer вже давно небачу.. шо там ше є ?
Я не про заряджені машини. Воно мені нафіг не нада.
За 35 би взяв:
http://radar-service.ukravto.ua/catalog ... and_prices
Sedan 2,0MT6 Cosmo Mid Турбодизель.(передостання комплектаха)
Заціни що там в машині стоїть :D

І при чому тут ГТІ? Ти бачив ціни на нові гольфи? Якщо добити комплектацію до тої ж інсігнії то вийде більший прайс за авто нижчого класу.

А про якість ВАГа можна судити по тих випадках які я приводив. Якщо це якість то я точно дід мороз.

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 19 квітня 2011, 11:51

От в мене друг, ярий фанат тої "марки для бідних" (в смислі жОпель) і хвалить ту інсігнію всратись можна. А в мене логічне питання: чому їх у Львові їздять одиниці? :| От реально цікаво. Дизайн і мене пре, як на Опель то мега вигляд має... А бачив у Львові десь 2-3 і то катафалки (універсали).
Sad, but true.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 19 квітня 2011, 11:52

BOXER, не беруть бо у людей якісь комплекси. Поїдь в Польщу, там люди катаються і не паряться.
Крім вигляду ти ше комплектаху глянь.
Я не кажу що вона нафарширована як китаєць. Просто люди крутять пальцем коли бачуть ціну на тачку. Хоча удосужитись подивитись комплектацію розуму не хватає.

На ті гроші там є все. Скажи хто пропонує АФЛ біксенон в базі?
Востаннє редагувалось Вів, 19 квітня 2011, 11:53 користувачем pikach00, всього редагувалось 1 раз.

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 19 квітня 2011, 11:53

pikach00, які комплекси? реально цікаво. старших опелів, та і нових Астр дофіга їздить. люди опелі купують. чому інсігнію не беруть? комплекс шо опель не може стільки коштувати? ну тоді все ясно))
Sad, but true.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 19 квітня 2011, 11:54

BOXER, підредагував свій пост. Про ціну комплекси - ти правий. Ну реально, качни прайс на гольф і доукомплектуй його ксеноном, шкірою, нафігаціюєю, кнопками на рулі, парктроніком, датчиком дощу. Офігієш :)

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 19 квітня 2011, 12:18

pikach00 писав:Я не про заряджені машини. Воно мені нафіг не нада.
ну просто розмова йшла про гольф gti.. а шо там в звичайних гольфах і японцях я не в курсі - воно мені тоже нафіг не нада :D

pikach00 писав:Заціни що там в машині стоїть :D
ну непогана комплектація. но воно і коштує 35к! і за ті гроші вже і конкуренти появляються того класу. наприклад ford mondeo. фули навскидку нічим не гірші, ще й мотор має турбований на 203 сили і нормальну коробку автомат powershift. єдине шо по розходу чуть програє дизелю.
по великому рахунку вже і пасат b7 можна за ті гроші дивитися.. 1.8 tsi шоправда з фулами він під 40 вийде.. но як то кажеться "дьявол кроется в деталях" - так само якість і комфорт отак зразу порівняти неможливо. треба поїздити на тих машинах.

а то шо невигідно машину меншого класу добивати фулами по максимуму - то я з тобою згоден. проще взяти машину більшого класу де багато з тих фулів відразу в базі.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Вів, 19 квітня 2011, 12:24

vovka, мондео тоже нормал. Але ж народ їх не бере, бо то форд :D
Просто схарили ті крики про "добротність і якість" ВАГівських машин. Може 10 років тому їх нормально робили, зараз якийсь ацтой за непомірне бабло.

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Вів, 19 квітня 2011, 12:40

pikach00 писав:зараз якийсь ацтой за непомірне бабло
вот как ты можешь говорить "ацтой", если ниразу не ездил на ВАГе? я имею в виду кулек с салона =)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

OKus

Повідомлення OKus » Вів, 19 квітня 2011, 13:07

В мене пробіг 54 000 за 2р 7м.
Все що міняв ... ну навіть не знаю .... ааа - 2 лампочки в стопах.
Ну і .... все.
autonovyny.org.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 19 квітня 2011, 13:35

стосовно надійності і т.д. ВАГу. пройдемся хоча б по користувачах форуму :)
1. Данило, новий Гольф, проблем ніяких;
2. Антік, А5, за проблеми не знаю, але підозрюю, шо або нема, або мінімальні.
3. cat-yellow, мав Октавію. був довольний шо слон.
4. я :happy хоч і не легковушка, але Т5 наразі тьфу-тьфу тільки радує. тим більше (!) це комерційний транспорт, який має набагато більші шанси попастись вбитим/падуставшим... 2007 рік, зараз 105 тис. пробігу (і не кажи шо анріал), за останні 9 місяців біля 10000 пробігу по наших дорогах. не мінялось поки шо нічого, крім планових замін.
і ше одне про комерційні автомобілі від ВАГу: хто зараз на даному ринку є/може бути конкурентом Фольцам? :) вистачає подивитись хоча б на їхню лінійку: http://volkswagen-nfz.com.ua/
7 моделей, кожна з яких має ше по 2-5 модифікації. І конкурентів їм нема. Віваро, Трафік, Транзіт? :boxed Говорив з кількома різними гонщиками, то вони кажуть, шо навіть не везуть Опелів і Фордів, бо вони навіть 2-4-річні вже ржавіють і попит на них малий, хоч і дешевші за Фольци. Я взагалі не розумію, чому в 21 столітті машини ше можуть ржавіти, якшо їх не розбивали і якшо їм допустимо ше немає 10-ти років і катались по Європі? :confused
Ну а лінійка моторів, особливо Фольцовські ТДІ, просто сказка :angel
І тут в ціну явно не впирається. Якшо Т5 (вантажний) тяне на 17 кусків, то аналог Віваро 12-13. І як на мене це цілком закономірно і адекватно.
Sad, but true.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей