Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ваз 2101.
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ги. ну прикол. Я тоже не замітив підпису. Як на 17років - кульSaba2106 писав:Я взяв фото з ваз.ее
Особливо пригодиться каркас жорсткості всередині
А якщо серйозно, то автозлодії навряд чи на неї позаряться, хіба що пацанва щоб поганяти і кинути. І якось воно так трохи нефайно. Можливо тре було інші кольори підібрати.......ХЗ
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
RED_Spider
Дуже дякую саме те що я хотів побачити.
ALL
Як вам другий варіант?
C#@O$
Фарба Міпа червона і якщо ghost буде хвалити свою білу Мобіхел, то біле Мобіхелом.Мені такий відтінок подобається, то номер 202 вроді.
В мене зараз Садоліном крашена... по документах вона червона, реально був колір гнила вишня.Тепер колір кров'яного поносу, ше матового.На сонці потріскалась і як на диво чорніє.
Дуже дякую саме те що я хотів побачити.
ALL
Як вам другий варіант?
C#@O$
Фарба Міпа червона і якщо ghost буде хвалити свою білу Мобіхел, то біле Мобіхелом.Мені такий відтінок подобається, то номер 202 вроді.
В мене зараз Садоліном крашена... по документах вона червона, реально був колір гнила вишня.Тепер колір кров'яного поносу, ше матового.На сонці потріскалась і як на диво чорніє.
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Saba2106
Взагалі-то класно, але я би на твоєму місці на своїй "шосі" спочатку би у фотожопі потренувався. На тому "коп'ї" всеж-таки є обвіс і диски, і як ти бачиш, фарбування навіть одної стойки змінює вигляд. Я розумію, що тобі не терпиться, але все ж послухай мене і виклади сюди реальні фотки - і нехай народ їх пропустить через фотожоп - тоді реально будеш бачити що тебе чекає.
Взагалі-то класно, але я би на твоєму місці на своїй "шосі" спочатку би у фотожопі потренувався. На тому "коп'ї" всеж-таки є обвіс і диски, і як ти бачиш, фарбування навіть одної стойки змінює вигляд. Я розумію, що тобі не терпиться, але все ж послухай мене і виклади сюди реальні фотки - і нехай народ їх пропустить через фотожоп - тоді реально будеш бачити що тебе чекає.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей