GaGaRIN писав:Еххх, от якби ще знайти таке терко в комплектації Laurin & Klement... Дикий сєкас...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
GaGaRIN писав:Еххх, от якби ще знайти таке терко в комплектації Laurin & Klement... Дикий сєкас...
та я її мав і маю, 1,6 тур, вже 5 років, і порівняно з всіми БМВ шо в мене були, порівняно з третім Гольфом ГТІ, порівняно з Фієстою і моїм теперішнім ГТІ вона рулиться як корито... зато їздить і їздить, чудовий вибір для того кому треба практичність, надійність і економічність... в неї гігантський багажник і нормальні матеріали салону... серед конкретних недоліків крім керованості ше можу сказати шо мало місця для задніх пасажирів і в машинах з мотором 1.6 проблема з включенням першої передачі...cat-yellow писав:CAT, ти її мав (я не питаю чи сидів за кермом, бо одноразово ти можеш і не відчути)? вона рулиться на пздц!
Bambino писав:я їздив на 1.6 для неї не хватаї
Bambino писав:да місця для задніх пасажирів трохи не хватає!
я на такій їздив копія 1.8 турбоGaGaRIN писав:Еххх, от якби ще знайти таке терко в комплектації Laurin & Klement... Дикий сєкас...
це мінімум, і то для мотору 1.6. а для 1.8 сміло будеш мати 12.GaGaRIN писав: На рахунок росходу то кажуть по місту 10 сьорбає сміло
агаDNK писав:шось троха салон кумарний в тих лацетті маю наувазі панель
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей