П.С.такого працівника ДПС, вночі злапати і зробити калікою..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то забувається. мені в форді відсутність функції автоматичного закривання дверей дуже бракує (треба якось поїхати до офіціалів можливо зможуть то запрограмувати). якось привик шо в 08 воно було автоматом.Thug писав:1. Закрити двері (взагалі не розумію, нафік по місту їздити із незачиненими дверима - в корку просто можуть відкрити двері, вхопити сумку і втекти)
так двери закрываются, когда начинаешь движение, а не когда машина стоитThug писав:Можна ключі закрити в машині випадково
ааа, тоді інша річ... ух, тєхніка дашлаantik писав:так двери закрываются, когда начинаешь движение, а не когда машина стоитThug писав:Можна ключі закрити в машині випадково
так автоматом тільки коли машина заводиться - то відразу і защолкується. ти ж її не заведеш з закритими дверями )) в мене за 7 років тої функції проблем небуло ніяких. а в нових машинах автоматично защолкується тільки коли ти завів, рушив з місця і набрав певну швидкість - помоєму 20 км/годThug писав: автоматом може і не треба. Можна ключі закрити в машині випадково.
а толку? там ітак все завалено через років 5 може розглянуть справу і навіть якщо скажуть виплатити 10 000 євро....то випалчуавти ніхто не буде. Вже є випадкі коли люди вигравали в тому суді справи через 5 років їм держава має виплачувати але ніхто не виплачує.Miss Mercedes писав:я б судилась в європейському суді.
о це вже краще і реальніше.Miss Mercedes писав:вихід-брати відео та йти на телебачення...або прийти до їх начальства і шантажувати...кст мона було відбиватись відних бо вони не довели що є співробітниками ДАЇ,а може вони злочинці-наявність авто та форми не свідчить про роботу в органах.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей