я дивився реально супер кліп, зачіпило...Breaker писав:я так поняв той кліп ніхто не втикав, да?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я дивився реально супер кліп, зачіпило...Breaker писав:я так поняв той кліп ніхто не втикав, да?
крім перших серій нема на що дивитись,а потім серіал взагалі закрилиsnik писав:Мгновения грядущего (FlashForward)
скачав перші серії... раджу...
та ну, є там на що дивитися, весь сезон просто шикарний! і другий сезон мав би ще бути в майбутньому...Sluva писав:крім перших серій нема на що дивитись,а потім серіал взагалі закрили
ну я зараз на 6 серії.. затягує...Sluva писав:крім перших серій нема на що дивитись
Закрили на глухо,ледве дотянули до кінця 1-го сезону,там з середини сезону рейтинг почав падати нижче плінтуса.Сама ідея звичайно класна,але вони то все так змарудилиslim_painter писав:весь сезон просто шикарний! і другий сезон мав би ще бути в майбутньому
наступний кажуть осінню аж десь(BOXER писав:дивіться краще Каліфорнізацію якраз закінчився 4-ий сезон))
Краще не дивись, бо 2ий сезон передумали знімати. Буде обмлом в кінці...snik писав:Мгновения грядущего (FlashForward)
скачав перші серії... раджу... :)
Fringe - класний. Уже давно дивимося.Liuskywalker писав:о , тєма серіалів ... Мене мин. тижня присадили на Fringe , позирив 7 серій першого сезону , поки що подобається ...
Фильм, виртуозно продолжающий традиции Криминального чтиво и Четырех комнат. Вас ждут три истории, сплетенные в непредсказуемый клубок. Утром очаровательная кассирша Рона знакомится со странной парочкой, днем оставляет свою подругу в залог, вечером оказывается в придорожной канаве без признаков жизни. Наркоделец Саймон начинает день в багажнике автомобиля, продолжает его в горящем номере с двумя женщинами и заканчивает гонками без правил на улицах Лас-Вегаса. Сладкая парочка Зак и Адам целые сутки помогают полиции, мешая всем остальным, за что в конце удостаиваются чести поужинать с полоумным служителем закона. Между тем такие разные истории ожидает один и тот же непредсказуемый финал...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей