BOXER писав:cat-yellow,чекаю серпня
а, ну і на фотосесію у Львові

Iowa писав:ех...хараша машинка :)
дякую!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав:cat-yellow,чекаю серпня
а, ну і на фотосесію у Львові
Iowa писав:ех...хараша машинка :)
ну хоч один бумеровод чесно написав, а то в решти розхід менший ніж в матізаcat-yellow писав:Розхід: місто 15-19; Траса - в залежності від швидкісних режимів - 12-14 (це все в літрах газу).
витрати на запчастини за той час підбивав? Читав, що нічого серйозного, але все одно цікаво.cat-yellow писав:Мій на ній пробіг - майже 19 тис. км. за 5 з копійками місяців.
відпишись скільки вийде по грошах після СТО(що міняв, ціни запчастин і роботи). Цікаво порівнятиcat-yellow писав:На цьому тижні купив все, що треба по ходовій. Роблю ходову по принципу - всьо під ремонт або заміну, що хоч чуть-чуть не так, щоб не лазити туди кожен раз...
A1 писав:витрати на запчастини за той час підбивав? Читав, що нічого серйозного, але все одно цікаво.
A1 писав:cat-yellow написав:
Розхід: місто 15-19; Траса - в залежності від швидкісних режимів - 12-14 (це все в літрах газу).
ну хоч один бумеровод чесно написав, а то в решти розхід менший ніж в матіза
shaman писав:Блін як читаю про розхід газу на твоїй машині, аж груди стискає- в тебе на моторі 4.4 л. бере по трасі в середньому 13 літрів, а мене на 1.5 бере 10 літрів
то чого чекаєш? пиши :)cat-yellow писав:BOXER, можу написати, по якій ціні взяв і які саме запчастини.
santosxxx, а чим тебе Арал не влаштовує??що краще???santosxxx писав:чи лити Арал такий як був, чи змінити на щось краще
того краще не робиcat-yellow писав:+ буде реставрація рульової поперечної тяги + наконечників
теж підтримую,гроші на вітерrybkaandrew писав:того краще не роби купуй нову
теж думав над тим і все ж таки вирішив відреставрувати....хоч і різниця в ціні не суттєваrybkaandrew писав: буде реставрація рульової поперечної тяги + наконечниківтого краще не роби купуй нову
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей