- чесно кажучи (не в обіду) може вже 1,5 став, меньше конкурентів буде
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
C#@O$
Смисл ? В 1.6 там така заруба буде. Щоб там щось виграти - мені 2000 баків не хватить.
А з 1.4 і з доробленою ГБЦ в класі до 1.4 конкурентів буде менше. В тройку попасти можна сміло. Клас до 1.6 відкладем ще на рік.
Ітак поміряв компресію. На холодну.
10-10-4-4
Думаю таки що то клапана.
В кого які думки ?
:
Смисл ? В 1.6 там така заруба буде. Щоб там щось виграти - мені 2000 баків не хватить.
А з 1.4 і з доробленою ГБЦ в класі до 1.4 конкурентів буде менше. В тройку попасти можна сміло. Клас до 1.6 відкладем ще на рік.
Ітак поміряв компресію. На холодну.
10-10-4-4
Думаю таки що то клапана.
В кого які думки ?

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Давайте краще подумаєм як підготуватися до знімання двіжка, його розборки і відвозки на розточку.
Алгоритм знімання мотора написаний в книжці. То вже на місці буде видно що і як знімати. Бо зараз я представляю з чого почати, але не знаю чим закінчити.
Я так зрозумів, спочатку можна зняти головку, а потім і все решта. так буде простіше.
Які є нюанси ?
Хто розбирав мотори, діліться досвідом.
p.s. Складати докупи буде майстер
Алгоритм знімання мотора написаний в книжці. То вже на місці буде видно що і як знімати. Бо зараз я представляю з чого почати, але не знаю чим закінчити.
Я так зрозумів, спочатку можна зняти головку, а потім і все решта. так буде простіше.
Які є нюанси ?
Хто розбирав мотори, діліться досвідом.
p.s. Складати докупи буде майстер

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 7 рази
vovka
Після 23 числа поможу полюбе, зара сесія вибачай. Ти ж до маршутки мене не раз підвозив, треба і мені віддячити
Після 23 числа поможу полюбе, зара сесія вибачай. Ти ж до маршутки мене не раз підвозив, треба і мені віддячити

Востаннє редагувалось П'ят, 19 січня 2007, 00:07 користувачем Saba, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Свого часу був присутній у ролі помічника при м/д двинунів не один десяток раз. але зараз певно вже не повторив би того.
Наскільки памятаю - знімається голова, а блок окремо. Деякі прямо на на машині на БЦ навішують колінвал. але то бред і фігня. Тобто так незручно дуже. Тим більше щоб нормально підібрати вкладиші тре буде щось прокладати(чули певано про таке). Ну і непогано б було поважити поршня (там по моєму до 2г розброс дозволяється, але тре читати книжку). Еххххх, класно ж було колись.
Наскільки памятаю - знімається голова, а блок окремо. Деякі прямо на на машині на БЦ навішують колінвал. але то бред і фігня. Тобто так незручно дуже. Тим більше щоб нормально підібрати вкладиші тре буде щось прокладати(чули певано про таке). Ну і непогано б було поважити поршня (там по моєму до 2г розброс дозволяється, але тре читати книжку). Еххххх, класно ж було колись.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей