А в профілі у вас що написано?З таким успіхом можно написати і Омега Дniko1006 писав:якщо уважно читав спочатку там і написано що рейсталінг ...luav писав:Не було Омеги С,а була Омега Б фейсліфт=рестайл

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А в профілі у вас що написано?З таким успіхом можно написати і Омега Дniko1006 писав:якщо уважно читав спочатку там і написано що рейсталінг ...luav писав:Не було Омеги С,а була Омега Б фейсліфт=рестайл
Петро!Ви,як володар цієї марки,маєте таки правильно писати назву своєї машини,а не повторювати дурниці перекупів з авторіаniko1006 писав:от чистий "українець" аби но полялякати...подивись на авторіа...там переважно пишуть С....це "народна" назва
Андрій!Всі-це хто?Перекупи з авторіа?BOXER писав:niko1006, +1. всі називають цю модель С, але Володя вирішив добиватись справедливості і доводити істину тутяка нафіг різниця?
про розхід, думаю, власник за тиждень-два плюс-мінус скаже нам і пофіг шо там на сайтах написано. бо то залежить від кожної машини індивідуально, пофіг шо мотори однакові...
а от про 150 к.с., то плюс :)
напевно там краще і тусуйтесь :) а ми - звичайні смертні необуздані темні автолюбителі з Галичиниluav писав:На найбільшому українському форумі власників Омеги=Українському Опель Клубі писати Омега С вважається ознакою дурного тону.
BAKS писав:як тебе вдома витримують?
Намагюсь по можливості бути точнимBAKS писав:luav, як тебе вдома витримують?Ти неможливий...
P.S. Автора вітаю, класна машина
Рестайлові омеги мають свої плюси і мінуси в порівнянні з дорестайловими.НЕ все вже так однозначно.Але це вже відхилення від теми :)BOXER писав: як на мене, власники Омег Б не люблять назву "Омега С" тому що просто заздрять оновленому дизайну "рестайлових Б-шок"![]()
![]()
luav писав:писати Омега С вважається ознакою дурного тону
Тільки німці чомусь не знають про існування омеги С і дурні скрізь ліплять свій фейліфтJarevych писав: Омега Ц це найпопулярніша назва даної моделі, оскільки як тільки вона вийшла то були ще суперечки на рахунок того чи це рестайл чи нова модель і не треба розказувати що на Опель клубі всі так прям вже реагують на дану назву. Там є екземпляри які досі незнають правильної назви такшо висновки за вами.[/off]
Jarevych писав:luav писав:писати Омега С вважається ознакою дурного тону
а писати шо в вас Штайнмец коил це реально репліка то по вашому правильно?
luav писав:Ви хочете про це поговорити?Саме в цій темі?Є окрема тема по моїй машині.Там я відповім на всі ваші безпідставні закиди,щоб не засмічувати цю тему.Тому велкам
Jarevych писав: та при чому тут закиди? просто ви придерлись до слова, яке не міняє загальну картину, я вам навів приклад на вашій машині що так само не міняє картини, проти вашої машинки ніц немаю, бачив неоднократно і мені подобається, але реально вже надоїло як ви безпідставно у ВСІХ темах про Омеги висловлюєте своє "ФЕ", яке далеко не всім подобається. Давайте дивитись на речі реально:
про те що це Омега Б рестайл всі знають, і слова Омега С одразу асоціюються з рестайлром, правильно? то для чого тоді було тут таку демагогію розводити?
Про 8 літрів по місту на 2,5 дизелі... нереально? тут я би посперечався... 2,3 японський мотор складений корейцями на повному приводі бере максимум 9 літрів, і це далеко не найкращий мотор і до БМВшного йому ой як далеко.
Про заниження навіть небуду бо це нічого не поміняє...[/off]
Автор сорі за офф.
будем сподіватись, що ні і він не стане маразматікомluav писав:але змусить замислитись власника машини над правильним написанням марки його авто
жодного вагомого аргумента незнайшов, а слова:luav писав:Я не висловлюю своє фе.Я просто аргментовано(про розхід,потужність і назву)висловив свою думку,яку не взяв зі стелі.
не аргумент.luav писав: там і звучала
заводські параметри дуже відносні бо заміряються вони в зовсім в інших умовах.luav писав:0,5-1 л від паспортного зе можна зрозуміти
а що тут не так? шось не дуже розумію...luav писав:що у них 2,5 V6 TD
оригінал і репліка тоже дрібниця, але чомусь ви завжди пишете просто Штайнмец без дрібнички в виді слова репліка.luav писав:Дрібниця,але для обізнаних в цьому людей це звучить смішно
не до цієї, загально до теми про Омег, просто рано чи пізно тут це питання вспливе, і я знаю якими будуть ваші слова...luav писав:А заниження яким боком до цієї теми?
жодного вагомого аргумента незнайшов, а слова:luav писав:Я не висловлюю своє фе.Я просто аргментовано(про розхід,потужність і назву)висловив свою думку,яку не взяв зі стелі.
заводські параметри дуже відносні бо заміряються вони в зовсім в інших умовах.luav писав:0,5-1 л від паспортного зе можна зрозуміти
а що тут не так? шось не дуже розумію...luav писав:що у них 2,5 V6 TD
оригінал і репліка тоже дрібниця, але чомусь ви завжди пишете просто Штайнмец без дрібнички в виді слова репліка.luav писав:Дрібниця,але для обізнаних в цьому людей це звучить смішно
не до цієї, загально до теми про Омег, просто рано чи пізно тут це питання вспливе, і я знаю якими будуть ваші слова...luav писав:А заниження яким боком до цієї теми?
так в чому тоді справа? автор так і написав шо БМВшна плитаrybkaandrew писав:luav написав:
що у них 2,5 V6 TD
а що тут не так? шось не дуже розумію...
=========================================
Дизель має рядну шестірку,а не в-образну
добре, приклад по росходу:niko1006 писав:двигун стоїть від БМВ(плита)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей