1000ват :megalol: это какой?A-key[777] писав:2. Чи розкачає усілок Макром 4к по ном 75вт саб на 1000ват?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Macrom and other: Характерні Звуки
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Думаю - ні. Він і фронт потужний ледве розкачає:)))))A-key[777] писав:2. Чи розкачає усілок Макром 4к по ном 75вт саб на 1000ват?
То по макс написано. А по ном. буде дета 200-300.Kosiat писав:1000ват это какой?
A-key[777] писав:3. Чи вартує добавляти ще пару піщалок чи середніх в стойки торпедо?
То ти вже маєш сам вирішити чи ТОБІ то треба. Я б казав почекати, і вже потім коли не хвататиме штатного звуку - переробляти карти.A-key[777] писав:1. Як на вашу думку, вартує переробляти стандартну карту(сидить добре) на подіум під фірмовий гриль? І як це дорого?
ІМХО
-
Kosiat
В принципі на сабах і пишуть номінальну потужність. Ось я накинув око на Макром за 100у.е., то там пише 800ВТ., а за такі гроші.....
сам знаеш.....
Terry
В тому й діло, що в мене вже стоїть фронт в пер. дверях, і я цікавлюся, чи коли під нього переробити карту так, щоб поставити грілі, що йшли в комплекті із колонками буде від того ліпший звук чи тільки естетика?
Terry
Ну не скажи на рахунок фронта, я ще подивлюсь точно потужність і модель, але мої мідбаси валять ого-го!
Для всіх А що, коли саб підкючається мостом до усілка, то потужність ват на канал подвоюється чи я щось наплутав?
:
В принципі на сабах і пишуть номінальну потужність. Ось я накинув око на Макром за 100у.е., то там пише 800ВТ., а за такі гроші.....
Terry
В тому й діло, що в мене вже стоїть фронт в пер. дверях, і я цікавлюся, чи коли під нього переробити карту так, щоб поставити грілі, що йшли в комплекті із колонками буде від того ліпший звук чи тільки естетика?
Terry
Ну не скажи на рахунок фронта, я ще подивлюсь точно потужність і модель, але мої мідбаси валять ого-го!
Для всіх А що, коли саб підкючається мостом до усілка, то потужність ват на канал подвоюється чи я щось наплутав?

- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Писати може багато чого, а от ще й відіграти на то що пише, то проблемаA-key[777] писав:Ось я накинув око на Макром за 100у.е., то там пише 800ВТ., а за такі гроші..... Smile сам знаеш.....

Естетика.A-key[777] писав:щоб поставити грілі, що йшли в комплекті із колонками буде від того ліпший звук чи тільки естетика?
Якщо підсилювач дозволяє мостове підключення, то можеш підключати. Щодо потужностей див. інструкцію до підсилювача, крім того зверни увагу на опір саба який рекомендується підключати на міст!A-key[777] писав:А що, коли саб підкючається мостом до усілка, то потужність ват на канал подвоюється чи я щось наплутав?
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
"Класичне пояснення" :) : "Ти як приходиш на концерт, ти ж не сідаєш спиною до сцени?! А слухаєш щоб сцена була спереду, так само і в машині треба добиватись хорошого звучання (сцениA-key[777] писав:я зрозумів, що овали професіонали не люблять, і чому цікаво?

volleyball.lviv.ua/blog/
-
-
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей