так сильно тільки один раз грузив машину:під 300 кг.результат-зламана пружинаzelja писав:Заниження![]()

А якщо серйозно:в разі постійних таких загрузок машини раджу вам ставити аморти з підкачкою.Отримаєте комфорт+вантажопідйомність
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так сильно тільки один раз грузив машину:під 300 кг.результат-зламана пружинаzelja писав:Заниження![]()
+1.Я Теж це помітивBOXER писав:але і досі ті, кому не сподобалась моя позиція, жодного мого посту мимо не пропускають і з радістю валять картки. от і зараз за офф напевно вліплять, але то таке
нада федя надаrybkaandrew писав: не тонуєшся ?
бля ну передніх 2ох віконBOXER писав:zelja писав:водійських вікон
zelja писав:крім водійських вікон
zelja писав:передніх 2ох вікон
Думаю,десь біля 800 грн.В мене з Німеччини передні не були тоновані,то затонував потім.Набагато комфортніше сталоzelja писав:нада федя надаrybkaandrew писав: не тонуєшся ?
цікавить скіко би коштувало тоніровка повністю крім водійських вікон :)
luav писав:біля 800 грн
Ігор!Я тонував 2 передніх з матеріалами за 200 чи 250 грн.Вже точно не пам"ятаю.zelja писав:luav писав:біля 800 грнРозсмішив.
Тут люди фіат скудо повністю затонували за 460 грн (американкою ) а ти мені кажеш 800 за 4 маленьких вікна +1 більше на кришці багажника :)
тонувати однозначно.більший дискомфорт буде від передніх тонованих вікон вночі,коли гірше дзеркала буде видно.задні тоновані від задніх машин з потужним світлом захистять.Хоча зеркало з автозатемненням вам буде в помічzelja писав:luav, це все відносно![]()
Тепер я думаю чи тонувати вікно на кришці багажника чи ні , все таки в ночі буде не комфортно , але з другого боку буде якось по рагульськи....
тонувати!zelja писав:Тепер я думаю чи тонувати вікно на кришці багажника чи ні , все таки в ночі буде не комфортно
Єсно... дякую...буду знати :)Петро писав:zelja, Мені тонування обійшлось в 700 грн.Роботою задоволений
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей