Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500 І я думаю що без змістовно спорити на рахунок дисків,що там 16"ки самий оптимальний варіант для наших доріг, треба попробувавти різні розміра відчути на задниці , і тоді робити висновки,тимбліше давати поради! так що ПІІССrybkaandrew писав:кожен шо хоче то і ставить
мені аж страшно незнаю куди втікатиХочете собі зіпсути решту життя-пробуйте.
о цю фразу я би радив luav, повісити паралельно з монітором, і кожен раз перед тим як давати свої поради 100разів перечитати!!!zelja писав:І я думаю що без змістовно спорити на рахунок дисків,що там 16"ки самий оптимальний варіант для наших доріг, треба попробувавти різні розміра відчути на задниці , і тоді робити висновки,тимбліше давати поради!
флуд чи по темі?FAST писав:розмова вже триває 1:15хв
fen писав:флуд чи по темі?FAST писав:розмова вже триває 1:15хв
угуluav писав:в мене розрядився телефон.думаю,півтори години наговорили.По суті:думаю,що обидві сторони зрозуміли одна одну
FAST писав:я немаю бажання коментувати ту всю маячню що написав luav, але при живій розмові мені здається ти би цього не сказав, а якби сказав то за це і поплатився, відчуваєш себе королем рингу за тим квадратним монітором??![]()
заспокійся
![]()
почитавши останні пости найактивніших учасників дискусії, можна подумати, що ви тут малалєтки які хочуть доказати свою значимість в темі тюнінгу, просто невже неможна зрозуміти що машинка luav, чи zelja, не претендує на тюнінг, хлопці хочуть комфорту.....FAST писав:Хочете собі зіпсути решту життя-пробуйте.
мені аж страшно незнаю куди втікати![]()
![]()
![]()
ЄС + 1 що є то є.задумайтесьTaras:) писав:оскільки одразу видно упередженість модерів до інших форумчан.......
я тебе зараз забанюSluva писав:ОМЕГАводів на цьому сайті на кілька тижнів
давайTaras:) писав:Щодо FAST, машинки нічого поганого не скажу, так як подобаються Омеги мені, доглянута, в хорошому технічному стані,але варто сказати, що на тюнінг вітку вона ще не тяне
DNK писав:Мне сверху видно все, ты так и знай, ай ____ГУФ
якось заїдь, подивишсяTaras:) писав:Щодо FAST, машинки нічого поганого не скажу, так як подобаються Омеги мені, доглянута, в хорошому технічному стані,але варто сказати, що на тюнінг вітку вона ще не тяне
Можно летать без палева если не пугает высотаDNK писав:Мне сверху видно все, ты так и знай, ай ____ГУФ
FAST, заміть я написав "ще не тяне", тому вважаю що закинули її туди заскоро, а так нічого проти немаю, просто замахали ті ваші теервені, які переходять в міряння пі...ськами, і доказуванням своєї правоти...Taras:) писав: що на тюнінг вітку вона ще не тяне
ОПА СТАПЕSluva писав:Я пропоную забанити всіх ОМЕГАводів на цьому сайті на кілька тижнів
Taras:) писав:так як я впевнений що якшо хтось інший помалює дах в чорний колір, поставить спортивні пружини, поставить Коні, то в вітку тюнінг точно не попаде.......про це треба задуматись, оскільки одразу видно упередженість модерів до інших форумчан........Несправедливість існує, і тут важливу роль грає чисто людський фактор....той мені подобається, то мій кум, то мій брат, то мій друг.....не хотів нікого образити це просто
я просто висловив свою думку,і при ній залишуся, впевнений, що з цим погодиться більшість користувачів форуму, але то таке ...ліричний відступ,а якшо за таке дадуть бан, то хоть хай пояснять за що....BOXER писав:Taras:), краще в дискусію про заангажованість на ввязуйся,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей