та яка якість, з сабом поза 500втTaras:) писав:відео вважаю нічого не говорить про якість музики....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та яка якість, з сабом поза 500втTaras:) писав:відео вважаю нічого не говорить про якість музики....
+1,зараз в саб вливаэться понад 700ватт,так шо в машины не до якості,тим більш на НІГЕРАХ :)b_andriy писав:та яка якість, з сабом поза 500втTaras:) писав:відео вважаю нічого не говорить про якість музики....
Незнаю,пожевем побачимо:)Як 15 візьму то напевно буду:)А може все набридне,і перейду на SQ :)hrdrive писав:Baseone, будеш в змаганнях брати участь?
ой, думаю нєBaseone писав:А може все набридне,і перейду на SQ
В мене не дзеркало вібрує,а лобове скло,в тому і різниця :)Taras:) писав:Baseone, за пророблену роботу респект.![]()
![]()
![]()
однак неможу зрозуміти невже те відео щось покаже, в мене коли саб був в багажнику, теж дзеркало вібрувало....
Ти мене розколов :)b_andriy писав:ой, думаю нєBaseone писав:А може все набридне,і перейду на SQі купиш всетаки 15шку
ну то ж для того і є замагання з звукового тиску)Baseone писав:Хоча зараз більше пре коли в машині трясе і лобове ходить:)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей