Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Славута повертається, ВАЗи збільшать обсяги продаж
- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Vexler, не кажи! краще б 2108 виробництво відновили 

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Re: Славута повертається, ВАЗи збільшать обсяги продаж
Diwal, показати тобі фотки порізаоного зварочного конвеєра на подвір"ї Авто ЗАЗу? :)
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
цікаво подивитися :)Kritik писав:показати тобі фотки порізаоного зварочного конвеєра на подвір"ї Авто ЗАЗу?
- Mick
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
незнаю чим вам славути не вгодили,так може й захищаю бо в самого вона,але відносно цін на машини вона відповідає хоч своїй ціні порівняно з іншими,жаль шо вже не будуть випускати але з теперішніми цінами на них в салонах і сенсу не було
- mister_X
Реально шкода, хороша заміна старив відрам ВАЗ(класика), але з такими цінами - ну його [цензура]Mick писав:жаль шо вже не будуть випускати але з теперішніми цінами на них в салонах і сенсу не було

- Kritik
- Контактна інформація:
Mick, +1
а ті хто пишуть
або їздили на вбитому корчі....
а ті хто пишуть
або взагалі ніколи на ній не їздили... і вірять тільки тупим анекдотам...славута параша!
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Kritik Ну по зручності вона дійсно уступає, але "на свої гроші" автомобіль непоганий. Наприклад для роботи. Полюбе краще від старих "іномарочних" корчів того класу 20-25 річної давності. Не так часто ламається 

- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Kritik, славута - це ультрабюджетне авто , створене ще за старими технологіями...ще й дуже небезпечне!!!!
не бачу сенсу плакати за ним і казати, що така клсна машина...єдиний + це те, що то була чисто укр розробка...
не бачу сенсу плакати за ним і казати, що така клсна машина...єдиний + це те, що то була чисто укр розробка...
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Vexler + 1 креще випускати той самий "сенс"
Хоча....
Раніше в мене була іномарка "сеат ібіза" 1992, потів часто по роботі користувався "славутою" 2004 року, то що не до порівняння!
Машини ніби одного класу, але. В "славуті":
- я був в шоці, вле є захист піддону
- товчеш по бездоріжжі і не переживаєш що десь там щось черкнуло, ІМХО дуже великий плюс (я користувався версією "люкс")!
- все працює (електрика і т.п.) і виходить з ладу набагато рідше ніж у 20-річної іномарки, а якщо вже щось і полетить - то можна купити - на кожному кроці за копійки
- ходова проста як двері
- взимку - заводиться легенько
Хоча, звичайно, по безпеці, екології, зручності посадки - машинка уступає, але, що хотіти за 3,5 к.євро?
Звичайно, технології застаріли і відповідають вимогам, напевне кінця 80-х - початку 90-х років. І знімати її з виробництва давно було пора. АЛЕ, машинка не таке вже ге, як дехто тут пише, на "свої гроші" себе оправдовує
Хоча....
Раніше в мене була іномарка "сеат ібіза" 1992, потів часто по роботі користувався "славутою" 2004 року, то що не до порівняння!
Машини ніби одного класу, але. В "славуті":
- я був в шоці, вле є захист піддону

- все працює (електрика і т.п.) і виходить з ладу набагато рідше ніж у 20-річної іномарки, а якщо вже щось і полетить - то можна купити - на кожному кроці за копійки
- ходова проста як двері
- взимку - заводиться легенько
Хоча, звичайно, по безпеці, екології, зручності посадки - машинка уступає, але, що хотіти за 3,5 к.євро?
Звичайно, технології застаріли і відповідають вимогам, напевне кінця 80-х - початку 90-х років. І знімати її з виробництва давно було пора. АЛЕ, машинка не таке вже ге, як дехто тут пише, на "свої гроші" себе оправдовує

- sergey
- Контактна інформація:
Да ну, сцикотно їхати на передньому пасажирському сидінні більше 70 км\годKritik писав:славута параша!
або взагалі ніколи на ній не їздили... і вірять тільки тупим анекдотам...

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
sergey, твої страхи то твоя проблема
а на мотоциклі було би страшно валити 300 км/год.?
він ж японський!
чому тоді страшно?

Sad, but true.
- Kritik
- Контактна інформація:
дуже видно шо ви далекі від реального уявлення про автомобіль Славута.
і мені можна написати курсову роботу поки я вам все роз"ясню...
Speedo, вот іменно
покажи мені шось зроблене цього тисячоліття, за 3.500? вибачте але я не хочу купляти за 3500 гнилий, старий, каробюраторний, корч, в якому вмерло вже 2 старих німця, і 100500 разів хтось пердів...
Vexler, вот іменно
це ультра бюджетне авто. а враховуючи які в нас ультрабюджетні зарплати і статки в більшості народу, це була єдина, нова, доступна, і то не всім, автівка....
на рахунок небезпечне... шо за бред? може пора перестати вірити замовним росіським краш тестам... ціль яких - не пустити славуту на ринок Росії... може ви ше вірите китайськи краш-тестам Чері? і чері дійсно має 5 зірочок?
ні я, ні будь-хто з моїх одноклубників Славутоводів , ні разу не бачили славуту після ДТП шоб капот відрубав комусь голову чи взагалі заліз в салон.
особисто знаю людину з Кам"янця-Подільского, який купив славуту після ДТП на величезній швидкості з стовбом, всі живі, капот просто став дибом, машина удачно відновлена і вже не перший рік катається....
тому це всьо бред...
Speedo,
1.захист піддону не йде ні в якій комплектації, це напевно поставив попередній власник...
2.на рахунок ходової і т.д...
все дійсно просто як двері, за пару годин можна перебрати всю ходову, за 1000 грн.... і від"їздить вона тобі тисяч 40-50 легко....
3. двіжки і коробки бігають по 300 тисяч... без проблем...
але в тих хто за ними слідкує, а не думає шо це "запорожець" і лиє туда масло куплене при трасі з бутилки з-під мінералки...
4. екологія до речі там на рівні... інжекторні славути відповідають Євро-2 здається...
ні одна 20 річна іномарка не відповідає таким стандартам... і ні один карбюраторний жигуль тоже...
при цьому куоштують так само ато і більше
5. на рахунок заведення зимою... це взагалі смішно...
в мене машина на стоянці, так вот, минулої і цієї зими тоже, навіть при -27 вроді... було і таке... я заводився з 1 разу...
і до мене вибігав сторож з будки, і питав як це так... шо запорожець завівся, а біля мене стоїть нове Черато, і 2115, так вот вони помучили машину 5 хв і пішли пішки...
а кому треба було срочно їхати то викликали таксі і воно їх катало по стоянці і з трудом заводило...
ше ні разу не було такого шоб я не завівся...
sergey, якийсь ти "ссикун", чесне слово...
я їхав в Львів чи в Кам"янець, і на нормальній 2-х полосній дорозі, їхав спокійно 145 по ГПС... при цьому в салоні були люди, і мій 75 річний ДЕД, який привик їздити на москвічі 70-80... і йому страшно не було.. і ніякого зауваження він мені на рахунок швидкості не робив..
тому або треба лікувати нерви, або ти їхав на якомусь корчі, який розвалювався... а таких я в нас бачив багато....
а нашо машину доглядати і ремонтувати... це ж запорожець :)
BOXER, +1
я на вєліку з горки 50 їхав і мені не було страшно...
а людині на машині 70 страшно... тут діло дійсно не в машині
і мені можна написати курсову роботу поки я вам все роз"ясню...
Speedo, вот іменно
покажи мені шось зроблене цього тисячоліття, за 3.500? вибачте але я не хочу купляти за 3500 гнилий, старий, каробюраторний, корч, в якому вмерло вже 2 старих німця, і 100500 разів хтось пердів...
Vexler, вот іменно
це ультра бюджетне авто. а враховуючи які в нас ультрабюджетні зарплати і статки в більшості народу, це була єдина, нова, доступна, і то не всім, автівка....
на рахунок небезпечне... шо за бред? може пора перестати вірити замовним росіським краш тестам... ціль яких - не пустити славуту на ринок Росії... може ви ше вірите китайськи краш-тестам Чері? і чері дійсно має 5 зірочок?
ні я, ні будь-хто з моїх одноклубників Славутоводів , ні разу не бачили славуту після ДТП шоб капот відрубав комусь голову чи взагалі заліз в салон.
особисто знаю людину з Кам"янця-Подільского, який купив славуту після ДТП на величезній швидкості з стовбом, всі живі, капот просто став дибом, машина удачно відновлена і вже не перший рік катається....
тому це всьо бред...
Speedo,
1.захист піддону не йде ні в якій комплектації, це напевно поставив попередній власник...
2.на рахунок ходової і т.д...
все дійсно просто як двері, за пару годин можна перебрати всю ходову, за 1000 грн.... і від"їздить вона тобі тисяч 40-50 легко....
3. двіжки і коробки бігають по 300 тисяч... без проблем...
але в тих хто за ними слідкує, а не думає шо це "запорожець" і лиє туда масло куплене при трасі з бутилки з-під мінералки...
4. екологія до речі там на рівні... інжекторні славути відповідають Євро-2 здається...
ні одна 20 річна іномарка не відповідає таким стандартам... і ні один карбюраторний жигуль тоже...
при цьому куоштують так само ато і більше
5. на рахунок заведення зимою... це взагалі смішно...
в мене машина на стоянці, так вот, минулої і цієї зими тоже, навіть при -27 вроді... було і таке... я заводився з 1 разу...
і до мене вибігав сторож з будки, і питав як це так... шо запорожець завівся, а біля мене стоїть нове Черато, і 2115, так вот вони помучили машину 5 хв і пішли пішки...
а кому треба було срочно їхати то викликали таксі і воно їх катало по стоянці і з трудом заводило...
ше ні разу не було такого шоб я не завівся...
sergey, якийсь ти "ссикун", чесне слово...
я їхав в Львів чи в Кам"янець, і на нормальній 2-х полосній дорозі, їхав спокійно 145 по ГПС... при цьому в салоні були люди, і мій 75 річний ДЕД, який привик їздити на москвічі 70-80... і йому страшно не було.. і ніякого зауваження він мені на рахунок швидкості не робив..
тому або треба лікувати нерви, або ти їхав на якомусь корчі, який розвалювався... а таких я в нас бачив багато....
а нашо машину доглядати і ремонтувати... це ж запорожець :)
BOXER, +1
я на вєліку з горки 50 їхав і мені не було страшно...
а людині на машині 70 страшно... тут діло дійсно не в машині

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Скажу крім калини є ще й славута 1.2 інж 2007 року і невпорівнянні,тому що клас авто різний, але на свої гроші непогана альтернатива
Запитайте Данко нехай скаже як його Таврія валить
На свої 1.2 гарно їде Kritik, +100 :)

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- McPherson
- Ім'я:Богдан
- Дякував (ла): 3 рази
на українському ринку славута являється безперечним лідером серед бюджетних малолітражок.Якщо комусь не подобається то вже його проблеми,у кожного свій смак.Але якщо потрібна дешева,економна і надійна машина для роботи,щоб їздити кожен день,не переплачувати за пальне,то кращих варіантів ніж таврія і славута не існує.
про поганий комфорт то взагалі брєд,я як пересів після ваз класики на славуту був вражений як у такій малій машині така комфортна посадка водія(у мене ріст 182),навіть не до порівняння з вазом.
а нарахунок швидкості,до 130 у славуті дуже комфортно,а більше особисто мені і не потрібно,де у нас є дороги щоб їздити швидше?
а по розходу пального - то взагалі ця машина поза конкуренцією..
про поганий комфорт то взагалі брєд,я як пересів після ваз класики на славуту був вражений як у такій малій машині така комфортна посадка водія(у мене ріст 182),навіть не до порівняння з вазом.
а нарахунок швидкості,до 130 у славуті дуже комфортно,а більше особисто мені і не потрібно,де у нас є дороги щоб їздити швидше?
а по розходу пального - то взагалі ця машина поза конкуренцією..
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
мав славуту 3 дні, добре шо продав
не в обіду власникам цього чудомобіля

- santosxxx
не треба тут наганяти на славуту... мав море автомобілів і серед них (1.5 роки) навіть була славута... тачка бойцовська, і своїх грошей вона вартує... товк її як міг, носився на 2-х колесах, але ніразу мене не підвела, кілька раз в пробці закінчувався бенз., вийшов сам зіпхав з дороги і всі дела...
куроче обїздив на ній ледь не всю Юкрайну
куроче обїздив на ній ледь не всю Юкрайну

- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
да реально товкsantosxxx писав:товк її як міг

- santosxxx
Ви ще її заду небачилиb_andriy писав:да реально товк

але їхала,,,, причому досить добре 140-150 км/год як пити дати

- Kritik
- Контактна інформація:
а купив, ну просто спорт карb_andriy писав:мав славуту 3 дні, добре шо продав![]()

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей