Вже буде тепло

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага як в старі часи в державтопарках не раніше 15-го квітня:) А на вулиці вже +20, а не положено, сказано до 15-го значить їзди:)gribkoff777 писав:cdrom, ні, там viewtopic.php?f=6&t=22514 якесь "ПЕРЕЗУВАННЯ", а тут -- про ПЕРЕВЗУВАННЯ, або перехід з зимової гуми на літню. І ще раз повторю - перевзуватися (з зими на літо) слід тільки тоді, коли СЕРЕДНЬОДОБОВА ТЕМПЕРАТУРА БУДЕ БІЛЬШОЮ +7 градусів.
в мене вроді до 30 березня... треба перевіритиyurik_lviv писав:15 квітня
а тепер яка на то причина...бо імовірно якоїсь ночі буде мінус???...а то шо вдень тепер поза 10-15 і зимова гума вже не працює нормально і зношується надмірно...ти не враховуєшgribkoff777 писав:Thug, я б не спішив перевзуватися...
тут причина уже тільки одна - зимова у мене вища і диски старіcrush писав:а тепер яка на то причина...бо імовірно якоїсь ночі буде мінус???...а то шо вдень тепер поза 10-15 і зимова гума вже не працює нормально і зношується надмірно...ти не враховуєшgribkoff777 писав:Thug, я б не спішив перевзуватися...
Нє-нє-нє, через Вінницю я нінагой! Там і влітку пацавато, а після зими, думаю, взагалі мрак. Та й дорога вузька - мало місця для обгону. Не люблю я їїasteroid писав:Thug, а я знаю чи вартує, ми як їхали, то перед Уманью повернули на Вінницю, також думали поїхати на Житомир, но провтикали поворот і поїхали через Вінницю і т.д., дорога +- можна їхати, аж такої біди немає, но в Тернополі на першому кільці пішли направо і потім на Броди. Якщо пхнути на Київ то виходить зайвий гак 180 км, но зато по гарній дорозі. Вирішувати тобі. Я якраз їхав цей кусок від Умані до Тернополя, газ в полік і перелітав ями, так що мені і та дорога нормальок була
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей