я туди малого в садок вожу, так сьогодні пробка починалась вже з личаківськоїazakharchuk писав: но в районе Лысенко - творится полная задница

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я туди малого в садок вожу, так сьогодні пробка починалась вже з личаківськоїazakharchuk писав: но в районе Лысенко - творится полная задница
це тому що ті уроди не ставлять попереджувальних знаків! більше того вони навіть не ставлять знаку як тепер їхати! їдеш по звичному маршруту тут бац цегла висить, починаєш кружляти як придурок в пошуках як то виїхати туди, коли тобі треба. ідіоти просто ті знаки ставлять, інакше не скажеш! вірніше можна інакше але буде нецензурно...Cr@zy писав:Буде нова кормушка, як і на Підвальній
за пиво можу організувати перевернути знак на Гуцульській в іншу протилежну сторону. Проте можна пару днів почекати і (за ящик пива) може статися з ним доля, як із знаком на Степана Бендери біля гол.корпусуДенис писав:Це повний бред з тими знаками!
ІНФОРМАЦІЯ З ЛЬВІВСЬКОГО БМВ ФОРУМУЇдемо з Високо замку по Кривоноса. Раніше можна було по головній наліво на Гуцульську - тепер там цегла. Їдем далі. Не повернули тут, може можна повернути на Винничнка наліво (ну там де все польські туристичні автобуси стоять) - і там тепер тож цегла. Тепер виходить шоб з Високого замку попасти на Лисенка, тре їхати вниз до Пожарки, а там наліво по Підвальній - ну і далі думаю ясно.
Тепер їдемо НА Високий замок по Лисенка. Раніше мож було їхати вниз аж до самої Похєрової вежі - тепер там цегла, виходить шо - тре повертати праворуч до Гуцульської а там попри Приватбанк ше раз праворуч догори, до Лисенка.Це кому тре на Високий Замок. Здаєть Гуцульську тепер зробили повністю односторонньою - знизу від Лисенка до Кривоноса. А від Похєрової вежі вверх по Лисенка - кусок одностороннього руху, до повроту на Гуцульську.
Хтось вже пробував? Чи це тимчасова акція проїзду пл.Ринок за 100гривень))А ше, доречі, зняли знаки через Площу Ринок, тепер від Підвальної до пам. Шевченка можна проїхатись без знаків, жезлів, дайців і докорів сумління!
то звідки така інфа? треба буде сьогодні глянути і проїхатисьeltrani писав:А ше, доречі, зняли знаки через Площу Ринок, тепер від Підвальної до пам. Шевченка можна проїхатись без знаків, жезлів, дайців і докорів сумління!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей