crush писав:ЕТ42
О це мені таке підходить. Яка та розболтовка

Бампер на вигляд став нижчий.crush писав:замутив губку в колір тачко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
crush писав:ЕТ42
Бампер на вигляд став нижчий.crush писав:замутив губку в колір тачко
4х108 і 4х114.3Dreams писав:Яка та розболтовка
зато машинка стає як вкопана))YuraDOC писав:величенькі... у мну 262х22мм
оригінал 1400..я взяв на заміну ебц грінстаф за 1350YuraDOC писав:До-речі, а комплект колодок на перед скільки коштує?
Lyubomyr писав:crush, чия то дитина на останній фотці?
Lyubomyr писав:чия то дитина на останній фотці?
ну майже правильно....якби ти їздив на 65 профілі і перейшов на 45 то було б відчутно тобі....а так перехід невеликий тому ти не відчув різниці але повір підвіска відчула.crush писав:я перепрошую....мож я реально не шарю в техніці...але поясни:AntikvAr писав:спостереження вірне машина жорсткішою не стала бо підвіска то залишилась без змін
по твоїй логіці сама гума зовсім не пом"якшує хід машини...і відповідно навіть якшо дати просто гумову прокладку між диском і дорогою(яка не накачується повітрям)...то комфорт ніяк не зменшиться...а ще більше зросте навантаження на підвіску.....чи я неправильно зрозумів твій пост
та бо твої пости здаються мені надто критичними...але менше з тим забулиAntikvAr писав:мені здається що ти надто критично сприймаєш мої пости,
та я добре в тому дупля даю(напевне тому і злюся за такі пости)...просто всі завжди кричать що переходять на низький профіль і капут...повна табуретка....тому і написав що цього не помітив....або народ просто кіпішливий..або я звик до жорстких машинAntikvAr писав:на хлопський розум - чим нижчий профіль тим сильніше колесо довбе по підвісці, от і все.
дякую...проставки дозамовив...але будуть вони десь аж під кінець квітня....на рахунок порогів...то вони мені вже дісталися кольору кузова..тому подумав що буде гармонійніше..якщо губа буде того ж кольоруAntikvAr писав:Диски гарні, стосовно проставок то послухай Andrew, ну а губа мені чомусь більше подобалась чорною але за умови що і поріжки чорні
тобто дві??..по одній на сторону....предок вже як має бути..зазор нормальнийhrdrive писав:на зад 2шт? перед вже приїхав?
успіхів у встановлені!crush писав:завтра поставлю..скину трохи фоток
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей