Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
А з яким кліренсом їздите ви?
luav
Ім'я:Володимир
Стать:чоловік
Номер:BC5192AT
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: А з яким кліренсом їздите ви?

Повідомлення luav » Вів, 29 березня 2011, 19:50

slim_painter писав:блін, як вже дістали ті розмови про не практичність їзди на занижених авто :bad :angry
ше за городоцьку, блін, згадайте!!!
забули на якому ви форумі?!
Тарас!Окрім Городоцької,у Львові вистачає тих вулиць.Наприклад,початок Личаківської.Та й по решті центральних вулиць вистачає таких ділянок.Про що це я?А про те,що для повсякденної їзди по Львову занижене авто непрактичне.Та й де по Львову я буду використовувати плюси від того заниження? Це то саме,що їздити виключно по місту на 3-4 літровому моторі.Де у місті по бруківці та корках ви будете на ньойму ганяти?З практичної точки зору це є безглуздо.Стихія потужних та занижених авто-траса.Швидкість 100 і вище.Саме тоді ви відчуєте переваги рульожки та динаміки
Якби більше катався по трасі,то,напевне,таки задумався б про заниження,терплячи його недоліки при їзді по місту

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Вів, 29 березня 2011, 19:58

luav, тоді зустрічне питання
нашо тобі півтора тонна бандура , ше й універсал, шоб кататися по Львову по пробках, по бруківці і т.д...?
не краще купити Матіз?

Хто як хоче так і дро..... ІМХО
подобається - занижаю і катаюся...

ні - то ні...

все... нашо когось чомусь вчити... вже вроді всі і так всьо знають.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 29 березня 2011, 20:00

Kritik писав:нашо тобі півтора тонна бандура , ше й універсал, шоб кататися по Львову по пробках, по бруківці і т.д...?
не краще купити Матіз?
вово :D

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Вів, 29 березня 2011, 20:09

luav писав:Стихія потужних та занижених авто-траса.Швидкість 100 і вище.Саме тоді ви відчуєте переваги рульожки та динаміки
шановний!!!...я розумію що ви відноситесь до людей які за межі міста не виїжають і їздять лише по городоцькій і початку личаківської.....але більшість з присутніх тут власників занижених машин...таки виїжають на трасу і в повній мірі насолоджуються його керованістю.....до того ж і по львову цілком нормально можна їхати....а шляхів обїхати городоцьку і початок личаківської...можна знайти немало!!!

між жип:
29032011521.jpg
29032011522.jpg
і супер низька астра :D
29032011523.jpg
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

luav

Повідомлення luav » Вів, 29 березня 2011, 20:11

Kritik писав:luav, тоді зустрічне питання
нашо тобі півтора тонна бандура , ше й універсал, шоб кататися по Львову по пробках, по бруківці і т.д...?
не краще купити Матіз?

Хто як хоче так і дро..... ІМХО
подобається - занижаю і катаюся...

ні - то ні...

все... нашо когось чомусь вчити... вже вроді всі і так всьо знають.
Взагалі-то в мене сім"я і маленькі діти.Яких я кожен день вожу до школи і т.д..А який комфорт може дати матіз?Навіть по місту?ЗА тиждень наїжджаю 150-200 км.Навіть 2літровий мотор годую у місті без проблем.Це 13-14 літрів на сотню.Моя зарплата мені це дозволяє,щоб не їздити на матізі,економлячи на бензі і т.д.
Це стосовно використання саме омеги по місту.Про трасу на далекі відстані вже взагалі промовчу
Про заниження:кожен екстраполює цю проблему на свою машину.Якби я мав машину вихідного дня,то 100% занизив би її.І це була б купе мінімум з 3-літровим двигуном.Наразі я просто не можу собі цього дозволити

luav

Повідомлення luav » Вів, 29 березня 2011, 20:15

crush писав: шановний!!!...я розумію що ви відноситесь до людей які за межі міста не виїжають і їздять лише по городоцькій і початку личаківської.....але більшість з присутніх тут власників занижених машин...таки виїжають на трасу і в повній мірі насолоджуються його керованістю.....до того ж і по львову цілком нормально можна їхати....а шляхів обїхати городоцьку і початок личаківської...можна знайти немало!!!

Ви неуважно читаєте мої відповіді.Я висловив свою думку і аргументував її.
Стосовно об"їзду.Живу на Левандівці і працюю в районі Краківського та Личаківської.Як ви об"їдите ці ділянки?
П.С.Вам не здається,що можуть бути дві правильні думки стосовно одного й того ж питання.Все буде залежати від завдань,які ставляться перед авто

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Вів, 29 березня 2011, 20:24

luav писав:ЗА тиждень наїжджаю 150-200 км
а я за день наїжаю біля 100км містом...на досить нізькому авто..і ніц
luav писав:П.С.Вам не здається,що можуть бути дві правильні думки стосовно одного й того ж питання.Все буде залежати від завдань,які ставляться перед авто
то власне що до цього і ведеться...є люди які ставлять нижчі пружини...а є які проставки ставлять....кожному своє....а ви всюди доказуєте що заниження зло!!!...до того ж тепер в темі яка хоч і завуальовано...але носить назву "а в кого тут найменший кліренс"
Малий і гімнистий

luav

Повідомлення luav » Вів, 29 березня 2011, 20:33

crush писав: то власне що до цього і ведеться...є люди які ставлять нижчі пружини...а є які проставки ставлять....кожному своє....а ви всюди доказуєте що заниження зло!!!...до того ж тепер в темі яка хоч і завуальовано...але носить назву "а в кого тут найменший кліренс"
Віталік!Думаю,що ми зрозуміли одне одного :D
Різні завдання-різні авто

slim_painter
Ім'я:Тарас
Номер:08
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Вів, 29 березня 2011, 20:43

luav, скажу Вам прямо! абсолютно не маю бажання розводити флуд на декілька сторінок! :happy тимбільше з Вами про це тут вже не одноразово сперичалися!
і от я висловив свою думку, що ці безглузді розмови просто дістали!!! їх вже стільки тут було :boxed %)
в будь-якому випадку, я Вам буду доказувати своє, Ви мені своє і всерівно кожен з нас залишиться при своїй думці! тих плюсів і мінусів що в тому, що в тому, можна перераховувати до посиніння.
але раз одні так роблять, значить на це в них є свої причини і всякі Городоцькі їх не лякають!!!
просто зверніть увагу, що це форум присвяченій не жоповозкам стоковим, а як не як, а тюнінгу! (за виключенням тем про котів :D )
У ВСІХ ВИДАХ І ДІЯХ ТЮНІНГУ Є СВОЯ НЕ ПРАКТИЧНІСТЬ!!! але це нікого не зупиняє.

ще раз повторюсь, але давайте припиним ці розмови!!! це безглуздя!
і взагалі, видавайте жовті картки, тим хто згадує про не практичність занижених авто :D :D :D дістало вже читати

luav

Повідомлення luav » Вів, 29 березня 2011, 21:09

slim_painter писав: в будь-якому випадку, я Вам буду доказувати своє, Ви мені своє і всерівно кожен з нас залишиться при своїй думці! тих плюсів і мінусів що в тому, що в тому, можна перераховувати до посиніння.
але раз одні так роблять, значить на це в них є свої причини і всякі Городоцькі їх не лякають!!!
просто зверніть увагу, що це форум присвяченій не жоповозкам стоковим, а як не як, а тюнінгу! (за виключенням тем про котів :D )

і взагалі, видавайте жовті картки, тим хто згадує про не практичність занижених авто :D :D :D дістало вже читати

Тарас!Давайте будемо об"єктивними:це є форум в першу чергу.На форумі кожен має право висловлювати свою думку,навіть якщо ця думка вам не до вподоби.
Зауважте,що я намагаюсь бути послідовним і аргументованим=тон моїх висловлювань помірний.У вас йдуть якісь емоції,заклики до модерів і т.д.
Всі свої думки висловив вище.Решта форумчан,сподіваюсь,таки візьмуть для себе корисні думки стосовно цієї проблеми.Тобто вони почули обидва погляди на цю проблему.І обидва цих погляди мають право на життя.Який їм буде більше до вподоби,такий вони і оберуть
Ви ж намагаєтесь виставити свою думку як аксіому,яка не вимагає доказів.Це є неправильно
Про тюнінг:ті люди на форму,які реально щось роблять,щось небагато тут пишуть :)

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 29 березня 2011, 21:24

crush писав:і супер низька астра
потішило :D
INTE®©ULLE®™

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Вів, 29 березня 2011, 21:44

В мене 21

бумбум
Ім'я:Oleg
Номер:7777

Повідомлення бумбум » Вів, 29 березня 2011, 21:48

slim_painter писав:luav, скажу Вам прямо! абсолютно не маю бажання розводити флуд на декілька сторінок! :happy тимбільше з Вами про це тут вже не одноразово сперичалися!
і от я висловив свою думку, що ці безглузді розмови просто дістали!!! їх вже стільки тут було :boxed %)
в будь-якому випадку, я Вам буду доказувати своє, Ви мені своє і всерівно кожен з нас залишиться при своїй думці! тих плюсів і мінусів що в тому, що в тому, можна перераховувати до посиніння.

бачу ти трошки хибної думки про тюнінг-і не так ти його собі уявляєш як воно є насправді,,,,,,,ТЮНІНГ-ЦЕ НАСТРОЙКА КОНКРЕТНОГО АВТОМОБІЛЯ,ЙОГО АГРЕГАТІВ,ПІД КОНКРЕТНУ ОСОБУ(ВЛАСНИКА)-тобто людина настроює машину під себе-чи занижує чи завищує-значить їй так треба і вона підстроює авто так як вона хоче,хоть ти ковпачки на колеса з перлами поставиш -то вже є тюнінгом,просто він буваєдля когось гарним для когось ні,-з твоїх думок я зрозумів що всі хто занижують авто то є супер продвінуті тюнери бо вони хочуть кращу управляємость мати,і так далі а ті хто роблять авто вищими-тобто авто роблять під свої потреби-то є бики на жоповозках стокових ,------тобі трошки світогляд поміняти тре-не в обіду :beer
Я НЕ ЗЛИЙ НО ХАТУ СПАЛЮ

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Вів, 29 березня 2011, 21:54

бумбум писав:бачу ти трошки хибної думки про тюнінг-і не так ти його собі уявляєш як воно є насправді,,,,,,,ТЮНІНГ-ЦЕ НАСТРОЙКА КОНКРЕТНОГО АВТОМОБІЛЯ,ЙОГО АГРЕГАТІВ,ПІД КОНКРЕТНУ ОСОБУ(ВЛАСНИКА)-тобто людина настроює машину під себе-чи занижує чи завищує-значить їй так треба і вона підстроює авто так як вона хоче,хоть ти ковпачки на колеса з перлами поставиш -то вже є тюнінгом,просто він буваєдля когось гарним для когось ні,-з твоїх думок я зрозумів що всі хто занижують авто то є супер продвінуті тюнери бо вони хочуть кращу управляємость мати,і так далі а ті хто роблять авто вищими-тобто авто роблять під свої потреби-то є бики на жоповозках стокових ,------тобі трошки світогляд поміняти тре-не в обіду
+10500.......рагтюнінг тож тюнінг ;) :D :D
Малий і гімнистий

slim_painter
Номер:08
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Вів, 29 березня 2011, 22:02

бумбум, ой чуваче, ото ти видав :D :D не чекав аж таке))
що таке тюнінг, мені не потрібно розказувати!!! що таке налаштування авто під конкретну свою п"яту точку, тим більше!!! хоть ти і написав, що не в обіду, но тут ти перегнув просто не реально!!!))) і мої слова зовсім не так зрозумів, як би треба було.
і я НІДЕ не написав що занижене авто це зразу ппц круто!
половина (може трошка менша, може більша) автовласників, які занижують авто, роблять це не для покращення керованості!

основна взагалі суть, мого попереднього посту (якщо досі не зрозуміли), це не суперечка між плюсами чи мінусами заниження, це просто висловлюння стосовно того, що дістало читати одне і теж! стабільно з певною періодичністю, хтось піднімає цю тему і далі продовжується ось такий флуд на декілька сторінок! по твому профілю, я бачу, що тут ти зовсім недавно, тому ти не читав і не бачив всяких різних суперочок, частину з яких модери повидаляли)))

бумбум

Повідомлення бумбум » Вів, 29 березня 2011, 22:25

slim_painter писав:бумбум, ой чуваче, ото ти видав :D :D не чекав аж таке))
що таке тюнінг, мені не потрібно розказувати!!! що таке налаштування авто під конкретну свою п"яту точку, тим більше!!! хоть ти і написав, що не в обіду, но тут ти перегнув просто не реально!!!))) і мої слова зовсім не так зрозумів, як би треба було.
і я НІДЕ не написав що занижене авто це зразу ппц круто!
половина (може трошка менша, може більша) автовласників, які занижують авто, роблять це не для покращення керованості!

основна взагалі суть, мого попереднього посту (якщо досі не зрозуміли), це не суперечка між плюсами чи мінусами заниження, це просто висловлюння стосовно того, що дістало читати одне і теж! стабільно з певною періодичністю, хтось піднімає цю тему і далі продовжується ось такий флуд на декілька сторінок! по твому профілю, я бачу, що тут ти зовсім недавно, тому ти не читав і не бачив всяких різних суперочок, частину з яких модери повидаляли)))
твої слова зрозумів по свому тому й написав свою думку,можливо не так як ти мав на увазі,згідний що більше флуду ніж по темі,але тема якась нудна -на мою думку-А з яким кліренсом їздите ви?----------а який розмір мештів ви носите чи які поліки в вас під ногами :angel
Я НЕ ЗЛИЙ НО ХАТУ СПАЛЮ

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Вів, 29 березня 2011, 22:42

бумбум писав:А з яким кліренсом їздите ви?----------а який розмір мештів ви носите чи які поліки в вас під ногами

бумбум

Повідомлення бумбум » Вів, 29 березня 2011, 22:53

ше би піпіськами похвастались :D :D :D
Я НЕ ЗЛИЙ НО ХАТУ СПАЛЮ

slim_painter