Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хчеться і колеться
- Vova78
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Привіт усім від мене!Передмова.Дуже люблю слухати музику музику,мабуть ще те що я довго прцював ді-джеєм додало свого. Тим не менше коли я став щасливим власником "копійки" ребром стало притання про музику в авто!На даному етапі постарався позбутися сторонніх неприємних звуків в машині, обезшумив двері, поміням обшивки, ущільнювачі дверей та ін... тепер по суті:на разі хочу поставити двохкомпонентну акустику в ЗЯ розмістиши їх в кік-панелях.Акустичне оформлення буду виготовляти власноручно і тепер питання до досвідчених-які порадите динаміки самі дешеві щоб "грали" в малому об"ємі, бажано 5".На що варто звернути увагу при купівлі акустики?Бюджет дуже обмежений!
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Контактна інформація:
дешево і сердито http://autozvuk.com.ua/info.php?id=627
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
Я в тому недуже але скаже в мого найкращого друга тоже першачок
стоїть піонер і прості пролоджі (яйця в задні полці) бюджет малий а грає класно, той пацан шо йому ставив казав шо в першачків класний багажник і акустика виходить класна говорю то шо сам чув, і дійсно грає класно, а взагаліто яб радив DLS компонентні 20 в районі 200у.е., але можна взяти 16 не компонентні в районі 300грн. 

- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Для тих шо на ссилці хватить, а яка машина?Vova78 писав:Розраховую принаймі на 6 літрів що має хватити для 5"Kosiat писав:Какой объем сможешь взять в киках? А не проще под сидушками?
Vova78 написав:
Ага, тоді тикніть де можна взяти інфу що до розрахунку необхідного об"єму ЗЯ на основі характеристик динаміків?!
А де ти возьмеш всі характеристики динаміків??, їх тре міряти, але знов жиш характеристики нового діна і характеристики вже пррипрацьованного відрізняються.
Для розрахунку є програми...коргоче тут дрімучий ліс, Бери хелікси і став в 6л і буде щастя
Востаннє редагувалось Суб, 13 січня 2007, 00:00 користувачем Dj kvass, всього редагувалось 1 раз.
- Vova78
- Контактна інформація:
Я також так подумав.Динаміки буду мати вже до обіду, а вечерком прикину викройки з картону.От тільки не знаю де взяти той карпет щоб гарно ящики обтянути, бо варіанти з дермокожою мені щось не дуже :? Машина в мене "копійка" :driving:Dj kvass писав:Для розрахунку є програми...коргоче тут дрімучий ліс, Бери хелікси і став в 6л і буде щастя
- Vova78
- Контактна інформація:
Склалось все так що ті бошмени мені подарували! :? З одної сторони було приємно, а з іншої - не дуже, бо тут їх забакланили.
: Але я все таки вирішив їх поставити.Результат-думав буде гірше.Тобто на даному етапі не ідеал, але і не повне гімно.Маю фотки, може кому буде цікаво, але не знаю як їх виложити! Підкажіть. На рахунок тканини - я був в тому магазині на Газові, навіть купив, але щось воно мені потім розподобалось і я затягнув шкірою молодого дермантина
.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей