Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проблема з КПП
- _ALEX_
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Одним словом вже давненько почала погано включатись 1 передача,но то було терпимо,але недавно почала зовсім пропадати а з нею і 2!Тепер 1 і 2 пропадає значно частіше і треба 4-5 раз вижати щеплення щоб передача включилась.В пробках то доводить до сказу :evil:
Щоб це могло бути і як лікується?
Щоб це могло бути і як лікується?
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC3151BM
- Контактна інформація:
Денис
"Потрібно спочатку увімкнути 2,або 3 передачі" - це шестерня на місці не сидить... В волгівській і уазівській коробках на кришці де ходять ті ричажки, що совають шестернями (
: як воно насправді називається...?) є спеціальні фіксатори (на ричагу виємка в яку потрапляє металевий шарік). Коли вони перестають фіксувати, то від вібрації двигуна, шестерні зміщаються... І для того, щоб включити певну передачу, потрібно спочатку загнати якусь іншу.
Таке частенько буває при включені задньої... Думаю, в жигуля щось подібне... (ще не розбирав жигулівську коробку....
: )
"Потрібно спочатку увімкнути 2,або 3 передачі" - це шестерня на місці не сидить... В волгівській і уазівській коробках на кришці де ходять ті ричажки, що совають шестернями (

Таке частенько буває при включені задньої... Думаю, в жигуля щось подібне... (ще не розбирав жигулівську коробку....

- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC3151BM
- Контактна інформація:
_ALEX_
Якщо добре відчувати авто, то щеплення потрібне тільки для того щоб рушити.... Подальші переключання можна робити без нього. Я на шістці так робив... (але не по місту...) Тому 3,4 передачі це не показник. Але задня ,при паршивому щепленні , першою дається знати... Інтересно получається....
Якщо хочеш, можу приїхати і глянути... Освіта в мене не автослюсара, але техніка мене любить.
Якщо добре відчувати авто, то щеплення потрібне тільки для того щоб рушити.... Подальші переключання можна робити без нього. Я на шістці так робив... (але не по місту...) Тому 3,4 передачі це не показник. Але задня ,при паршивому щепленні , першою дається знати... Інтересно получається....
Якщо хочеш, можу приїхати і глянути... Освіта в мене не автослюсара, але техніка мене любить.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Дякую,покищо попрпобую збільшити шток,щоб щеплення вище брало.На холодну все супер,а як тільки мотор нагіеться,починаються такі неприемності.
Погано тільки одне,що тиждень тому,мені на станціі знімали коробку,міняли вилку,вижимний і його направляючу(грибок),за роботу заплатив 200грв.Якщо ще раз потрібно буде це робити,то я вже можу не витримати цей удар???
:
Погано тільки одне,що тиждень тому,мені на станціі знімали коробку,міняли вилку,вижимний і його направляючу(грибок),за роботу заплатив 200грв.Якщо ще раз потрібно буде це робити,то я вже можу не витримати цей удар???

Правила простые:
Если передачи хрустят и не включаются , то корзина ( хорошо проверяется задней)
Если тупо упирается и нельзя включить, то проблема в коробке. Помимо упомянутых фиксаторов, может быть износ конуса синхронизатора ( он перестает плавно совмещать зубья на муфте и шестерни, а резко прилипает не совместив их).Поэтому и попадаеш с нескольких раз.
Если передачи хрустят и не включаются , то корзина ( хорошо проверяется задней)
Если тупо упирается и нельзя включить, то проблема в коробке. Помимо упомянутых фиксаторов, может быть износ конуса синхронизатора ( он перестает плавно совмещать зубья на муфте и шестерни, а резко прилипает не совместив их).Поэтому и попадаеш с нескольких раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 3 гостей